Akiknél gyalog megközelíthető az iskola, mennyi idős korától járt a gyerek egyedül iskolába vagy járt haza onnan?
Nekem 4.es a nagy,elsos a kicsi.nem engedem oket egyedul.negyed orara van a suli gyalog,de nagyvaros es hiaba jarda van vegig,hiaba nem kell forgalmas uton atmenni,a parkolok amiket keresztez a jarda azok is olyan forgalmasak reggel,hogy hihetetlen.a suli elott is ugy mennek az autok a parkoloban,hogy komolyan volt mar olyan,hogy en leptem le a zebrara,mert mar vagy 10 kisgyerek allt ott es senki nem alt meg.sokszor 50 koruli sebesseggel hajtanak a barom szulok.
Pedig tenyleg nincs messze,es en anni 4.es koromban mar egyedul jartam busszal masik varosreszbe.de akkor meg mas volt.
Jovore szeretnem oket egyedul engedni,de navyon felek tole.meg van nekik tanitva,hogy figyelni kell,es hiaba van jarda nem feltetlen kapnak elsobbseget.
Szerencsere sok szulo kiseri meg a 4.es gyereket,igy nem ciki a nagynak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!