Októberben milyen idő van Töröko. -ban? Melyik az a rész ahol még lehet fürdeni és napozni? Egyedül nőként merjek neki vágni Törökországnak? Hova érdemes menni, hogy közel is legyenek a látni valók (gyalog vagy busszal is könnyen oda lehessen jutni)?
Az október elég változó. Pl. tavaly előtt június elejéig volt eső, utána 35-38 fok, aztán szeptember közepén megjött megint az eső, és az október olyan 28-30 fok körül volt.
Tavaly májusban kezdődött az aszály, és októberig tartott. A július-augusztus 38-40 fokos volt, és az október olyan 32-33.
Idén enyhébb a nyár. Az október talán az idén enyhébb lesz.
Egyedül NEHOGY idemerj jönni!!! De még női társasággal sem! Legalább 1-2 férfi legyen veletek. Ne kockáztasd meg a "csak nem lesz semmi baj" című hozzáállást!
Igen. A nem-vallásos török férfiak nagyon provokatívak a nyugati turista nőkkel, ha nincs velük férfi.
És akkor az még a jobbik eset, ha csak provokatívak...
szerintem emiatt nem kell azért annyira aggódni, én jó pár éve, alig 20 évesen, egyedül mentem ki Tunéziába és semmi bajom nem lett. pedig ott is próbálkoztak a pasik, és meg is lepődtem, mert senki nem szólt erről előre, de azért lehet kezelni a dolgot.
mi is épp október közepe táján készülnénk Törökországba, remélem jó idő lesz
Kedves #4, nem azt mondom, hogy minden nővel megesik, de nagy arányban.
Én nem 1-2 nyaralás alapján írtam le a véleményem, hanem én itt élek, és látom, hallom, olvasom a híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!