Akiknél gyalog megközelíthető az iskola, mennyi idős korától járt a gyerek egyedül iskolába vagy járt haza onnan?
Az enyém harmadikos, úgy volt, hogy a suli mellett fogunk lakni (végül mégsem sikerült pont ott lakást vennünk sajnos), onnan engedtem volna már idén is egyedül menni, illetve hazajönni is, mivel úton sem kell átmenni, meg semmi ilyesmi. A másik, hogy én itthon vagyok a tesóval, szóval nem az üres lakásból indult volna egyedül, nem neki kellett volna ajtót zárni, illetve haza is úgy jöhetett volna, hogy itthon vagyok.
Viszont most ugyan gyalog is megközelíthető a suli, de egy nagyon forgalmas úton kell átmenni, úgyhogy nem mehet egyedül. Utálom azt az útszakaszt, pont egy kanyar után van a zebra, mellette oldalt fák, sövény, ami tavasszal már úgy megnő, hogy egy csomó mindent eltakar, mi se látjuk, ha jönnek az autók, ők se látnak minket a kanyarból, lámpa nincs, szóval katasztrófa. Ha ez nem lenne, jövőre már mehetne egyedül, de így lehet, hogy még negyedikben is kísárni fogjuk, ha nem is a suli bejáratig, de ezen a zebrán még átkísérjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!