Mit lehetne tenni, ha a fiam lustasagbol nem keszitett el feladatokat es egyest kapott ra? Ezzel elrontva a kituno bizonyitvanyt es a teljes 8 eves munkajat? Beirhat a semmire a tanar egyest?
Fiam nyolcadikos, es kitorolte az uzeneteket amiket a tanarai kuldtek, es nem irt meg egy olvasonaplot es feladatokat sem magyarbol, es matek feladatlapokat sem oldotta meg. Irodalom 6darab egyes, nyelvtan 2db egyes, matek 4db egyes. Ezzel elerte, hogy ezekbol a targyakbol 3as lesz az evvegi jegye kiveve az irodalom ami kettes, a szorgalomrol nem is beszelve. Nem tudtam elhinni, hogy a fiam ilyet tenne, es tenyleg ott voltak az uzenetek csak kitorolte. Ez ma derult ki, a tanarok a feladatok potlasat sem engedik, mert holnap mar osztalyozo ertekezlet lesz, vege az evnek. Nem akarom felfogni esszel, ha nem kesziti el a feladatokat, miert nem hivnak fel? Vagy irjak be a naploba ezeket.
Hatalmasat csalodtam a fiamban. Legrosszabb, hogy meg a szemembe hazudott, hogy minden kesz van. Meg a tanarok elott is ot vedtem.
Az apja leszerelte az internetnel a wifi elosztot, tevet is kihozta a szobajabol. O forr a duhtol. Tanacstalan vagyok mit csinaljunk.
Vekerdyvel csak óvatosan. Ő egy elméleti szakember volt, és soha nem vállalt terápiát.
Bennem pl. elég nagy ellenérzéseket váltanak ki az olyan cikkei mint pl. Szard le az iskolát!
Én értem, hogy a gyerekek le vannak terhelve, értem, hogy nem az életkoruknak megfelelő tananyagot próbálnak letolni a torkukon, értem, hogy a tanárok sokszor igazságtalanul bánnak a diákokkal.
De mégis! Kezdünk átesni a ló túlsó oldalára. A gyereknek igenis azt kell megtanítani otthon, hogy az iskola az ő dolga, a tanár a felettese, és muszáj csinálni, amit mond.
Tehát ha azt látom, hogy magasról tesz rá, akkor azért szankció jár! Ha azt látom, hogy a gyerek mindent megtett, de ennek ellenére nem kapott jó jegyet, mert ő max. erre képes, vagy a tanár pikkel rá, akkor persze ne bántsuk, de itt most nem ez volt a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!