Így az otthon tanulás után, változott a véleményed a gyerek tanáráról?
Remélem azért nekik is változott a véleményük rólunk. A fiam adhd-s, és sok baj van a magaviseletével. Akinek nincs ilyen gyereke, el sem tudja képzelni, hogy nem nevelési hiba. Szerintem mindenki azt gondolja róla, hogy el van hanyagolva, verik stb.
Most viszont mindig mindent időben visszaküld, látszik, hogy sokat foglalkozunk vele, pedig sokan nem is csinálnak semmit. Azért remélem, hogy a tanárok ezt értékelik!!!
A véleményem nem változott, amit megtudtam róla az annyi, hogy talán még jobban imádja a gyereket, mint ahogy eddig tűnt.
A másik tanítónőnek viszont teljesen előnyére vált ez a digi-oktatás, soha ilyen kedves-aranyos nem volt a gyerekekkel, mint azóta. Remélem, így marad szeptembertől is.
Az egyik tanítónőről negativabb lett, másikról pozitívabb.
Ez a helyzet szerintem mindenkinek egy másik, eddig ismeretlen oldalát mutatja be.
Akiről negatívabb lett a véleményem, korábban is volt rossz érzésem vele kapcsolatban, ez erősödött. A másikról pedig pozitívabb, mert érződik a küldött anyagokon, hogy nem csak "leadja az anyagot", hanem igyekszik azt élvezhetővé tenni. Látszik, hogy beleéli magát a mi/gyerek helyzetébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!