Tovább tanulással kapcsolatban szívesen fogadnék véleményeket, tanácsokat. Diplomás ápolónak tanulok, egy év múlva végzek. Szakmabeliek véleményét szívesen fogadom. Többi lent?
Attól függ,hogy mit szeretnél csinálni.A szülésznő nagyon szép szakma,sokat segíthetsz az anyáknak,a műtősnő is jó szakma,hiszen az orvosok is meg vannak lőve segítség nélkül,szóval nagyon hasznos munkát végeznek.De mindkettő fárasztó fizikailag/lelkileg.
Az orvoslátogató azon a szinten van,mint a többi ügynök.Szerintem nagyon undorító munka,és csak bizonyos embereknek(akik se jó modort nem tanulta,se empátiát/tiszteletet nem éreznek)való,viszont sokat keresel,kapsz kocsit,nincs felelősség és jól keresel.
Az tőled függ,hogy melyik szakmához van gyomrod.
En diplomas apolo vagyok , 2005 ben vegeztem, utana ha nem jottem volna kulfoldre elvegeztem volna az 1.5 eves egyetemi apolo kepzest levelezon, es tanitottam volna.
Mihez van kedved,
Az orvoslatogato egy ugynok, ha jo a beszeloked probald ki, jo a fizu es te osztod be az idod.
Mint irtam, en kulfoldre jottem, es itt specializalodtsm mutos novernek
Es nagyon szeretem :)
Én ápolóként azt mondom menj tovább más területre! A műtősnő jó de ha pénzt is akarsz keresni akkor szülésznőnek menj.Nem leszel milliomos de àpolónàl többet fogsz kapni (persze nem kezdetben),de sok szülő meghálálja a szülésznőknek is bár közel sem úgy mint egy orvosnak azért...
Gyógyszerügynök.Jól fizet,sok a plusz juttatás (telefon,céges autó stb),de arra születni kell!Kell a határozott fellépés,duma,bizonyos szintű pofatlanság is.Ügynöki munka...
Èn is szerettem a szakmám és tudom mekkora szarban van az egészségügy.Én nem választanám ezt még egyszer..kikészülsz ráadásul vicc de nem leszel sokkal előrébb csak mert diplomás leszel...te döntésed.... ;)
Az a helyzet, hogy fura a kérdésed.
Az, aki diplomás ápolónak tanul, szerintem illene, hogy tisztában legyen azzal, hogy a szülésznő szülésznő képzésre jár...
Arról nem is beszélve, hogy nem lehet összehasonlítani egy műtősnő és egy ápolónő felelősségét.
Ápoló meg műtősnő felelősségének az összahasonlítását meg nem tudom hogy kavartad ide, mivel épp azt írtam hogy a szülésznőt és a műtősnőt nagyobb felelősségnek tartom
Ha azt mondod, ezek nagyobb felelősséggel járnak, mint az ápoló, akkor az a mint az ápoló összehasonlítást jelent. Összeméred ezt a kettőt az ápolóval.
Nálunk diplomásként esélytelen lennél a műtőben, nem szeretik a túlképzetteket. Okj ápoló, osztályos munka mellett műtős szakasszisztensi, aztán esetleg, ha kihal valaki, mehetsz műtősnőnek.
Szülésznőként nem igaz, hogy csak segédápoló lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!