Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar óvodapedagógus szakáról vèlemènyek?
Főleg azokhoz szólna a kèrdèsem akik oda járnak vagy jártak.
Milyen az oktatás színvonala ?
Milyen a közössèg ès az egyetemi èlet?
A kollègiumai milyenek?
Odajárok:) Magas a színvonala. Sokat kell tanulni és vannak elég nehéz tárgyak. Nagyon sok fogalmazást is kell írni:) Szerintem mindent megtanítanak amire csak szüksége lehet egy óvónőnek.
A diákok aranyosak, mindenki megtalálja a maga baráti társaságát. A kollégium szerintem árban nem rossz, viszont nem annyira jó állapotú.
Több koli is van, de eltérő árakkal, állapotokkal és esélyekkel a bejutásra. Van csupa lány koli is, de az egyben van magával az épülettel. Órák közt simán vissza lehet menni a szobába.
Van több húzós tárgy is. Javaslom, hogy félév elején tájékozódj hogy mik a követelmények és írd fel tárgyanként, esetleg kérdd el a tételeket szorgalmi időszakban esetleg egy felsőbbévestől és állj neki, mert meg fogod szívni.
Szerintem általánosságban mindenki kijön mindenkivel. Ha nyitott vagy, tuti találsz barátokat. Fiúk nagyon nincsenek a karon, csak pár, de jövőre lesz egy új szak is, szóval ki tudja mi lesz? Viszont a többi karon nagyon sok a fiú. Egyetemi bulik is vannak, de nem ajánlom, hogy mindig menj, ha bulizós vagy. A gólyatábor pedig nekem jó élmény volt összességében, de a kezdeti dolgokon kívül (pl hogy ismerj embereket, ismerd a várost, a hagyományokat, szokásokat) nem sokat számít.
Ja és sose hagyj semmit az utolsó pillanatra! 😃
((Ha tényleg jelentkezel, ajánlom az előalkalmasságit.))
Köszönöm nègyes válaszoló! :)
Èn nem leendő első èves egyetemistakènt kèrdeztem ,hanem mint egy már első èves óvódapedagógus aki átjelentkezèsen gondolkodik egy másik egyetemről , de így is nagyon hasznos volt a válaszod ahogy a kettesè is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!