Figyelembe vettétek, hogy hova szeretetett volna menni a gyekőc suliba?
Figyelt kérdés
A kislányom jövőre megy iskolába, és oda szeretne menni ahova a barátnője ment, én viszont egy jobb suliba szeretném ha járna. De azt sem akarom ,hogy rossz kedvel menjen!Mit tennétek a helyemben?2020. máj. 18. 14:32
2/18 anonim válasza:
Elmennék mindkét iskola nyílt napjára, megnézném a tanítókat. A suli infrastruktúráját pl. van-e rendes udvar, akár fákkal, normális wc, ebédlő stb.. Ezek szerintem még fontos dolgok. Illetve a kislány szüleit is ki lehetne kérdezni a sulis tapasztalatokról.
Ha így is a te általad kiszemelt suli a jobb, akkor el lehet mondani a lányodnak, hogy a kapcsolatot lehet tartani, hogy nem járnak egy helyre stb..
4/18 anonim válasza:
Megkérdeztem, figyelembe vettem, jól megszívtam, néhány hét alatt tönkrementünk bele, majd kín keservesen újra felépítettük a kis életét, a világ legtündérebb tanítónénijével.
5/18 anonim válasza:
Nem. Középiskolában már igen. De azért ne vigye a nyúl a vadászpuskát. De a “mert a barátnőm oda megy” érvet 14 évesen sem fogom elfogadni.
6/18 anonim válasza:
Én figyelembe vettem, de nekem is tetszett. Meglatjuk.
7/18 anonim válasza:
Szerintem ez az egész teljesen lutri mivel idén voltak elmaradt foglalkozások, nyílt napok így van aki nem is látta az áhított suli tanitojat tanítani.
8/18 anonim válasza:
Tudod, az áhított iskola és az áhított tanítónéni sem garancia semmire. Még akkor sem, ha a gyerek a barátnőjével egy iskolába megy.
Mindez nálunk is megvolt, 7-en mentek pajtások együtt. Aztán az enyémet másik osztályba tették tök egyedül a többiektől.
9/18 anonim válasza:
Én igen, de előtte voltunk több helyen nyílt napon és nem volt jelentős különbség a szóba jöhető iskolák között. Így ő választott tanító nénit, aki aztán tényleg nagyon bevált.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Mindkét nyíltnapra elmegyünk aztán közösen megbeszéljük.
2020. máj. 18. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!