Essemm12345 kérdése:
Van egy 8-éves kis fiú unoka testvérem és mindenkit megölelget az egyik tanár azt mondja hogy szeretet hiányos pedig kap elég szeretetet szerintetek?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 21:57
1/2 anonim válasza:
Hát akkor lehet, hogy mégse kap elég figyelmet. Én is ismertem ilyen gyereket, aki mindenkit megolelt aki csak bement az oviba, de majd kinovi.
Tanárt ölelget vagy gyerekeket?
Ha tanárt, az lehet nem is baj annyira, mert egyes alsos tanárnők olyan kedvesek, figyelmesek a gyerekekkel, hogy a gyerek szinte anyjaként szereti.
2/2 A kérdező kommentje:
hát a családból szinte mindenkit megölel de am a tanárt ölelte meg és lehet nem az első volt és azért is volt neki fura de én szerintem sincs ezzel probléma mert bárcsak mindenki inkább ölelgetné a másikat mint sem hogy bántsa
2018. febr. 15. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!