Akiknél kis korkülönbséggel születtek a gyerekek nem éreztétek úgy hogy elveszitek a nagyobbtól a szeretetet, időt azzal hogy hamar kap testvért?
nem. én úgy érzem megadom neki a kis korkülönbséggel azt az örömteli dolgot, hogy a testévre egyben a barátja is lehet, mivel az életük során minden öröm és bánat, lelki fejlődés, érettségi mérfölkő egyszerre éri majd nagyjából őket.
azzal együtt baromi fárasztó a kis korkülönbség. de nem bántam meg :)
De éreztem. Próbáltam sokszor csak vele foglalkozni, a picivel addig más volt, akkor viszont úgy éreztem tőle veszem veszem el az időt.. 1 hónap őrlődés után elengedtem a kérdést 😂 Most 4-5 évesek, és úgy érzem így tökéletes, ennél többet nem adhattam volna talán akkor sem ha tovább marad egyke, és amit egymásnak adtak közben az csoda. Nyálasan hangzik, de tényleg így gondolom. A nagyobbik szinte húzta magával a kicsit, sokkal gyorsabban fejlődött.
Ne parázz rá, minden rendben lesz. Szerintem nincs tökêletes korkülönbség, illetve mindegyik az
Ne haragudj kedves utolsó de ezt a kedves kommentet nekem szántad?
Senkit nem pontoztam le.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Jövő héten lesz a fiam első szülinapja, április elejére vagyok kiírva a második kisfiammal. Annyira furcsa bele gondolni hogy olyan kicsi még mégis hamarosan Ő lesz a nagytesó, a nagyobbik fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!