Gyerekek két év korkülönbséggel: mikortól lesz könnyebb?
Szia! Nálunk 2,5 év a különbség.6 hetes a kicsi, úgyhogy benne vagyunk a sűrűjében. Nekem is mondták hogy az első pár hónap kemény lesz.
Szerintem is igaza van az elsőnek, ha a nagyobb oviba megy az könnyíthet a dolgokon, ezért én is várom egy kicsit a szeptembert. Másrészt fájón is gondolok rá valamilyen szinten, mert olyan hirtelen megnőtt és el kell majd engednem. Szóval ez ilyen kettős érzés.
A másik dolog amit én várok, hogy a kicsi átaludja az éjszakát, és ne legyek zombi nappal, mert az mindenkinek rossz.
Első vagyok:
Amúgy nekem könnyebb lett:
- Amikor a kicsi átaludta az éjszakát
- Amikor végre stabilan egyszerre aludtak délben
- Amikor a kicsi megállt a lábán
- Amikor a nagy kinőtte a dackorszakot. Ja, bocs, ilyen nem volt. :P És mire kicsit enyhült volna, a kicsi is beleért a dackorszakba. Ezt a pontot átugorhatod...
Első kettő minek vállaltatok kis korkülönbséggel gyereket, ha nem bírjátok és alig várjátok hogy lepasszoljátok a nagyobbikat az óvodába?
Kérdező, mikor a kicsi is két-két és fél éves lesz, már könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!