Hány év korkülönbséggel született meg második babád? Könnyebb vagy nehezebb volt a másodikkal? S együtt a kettővel?
2,5 év korkülönbség lesz kétgyermekem között mikormegszületik a második babám. Mire számíthatok? Könnyebb lesz egy kicsivel a második gondozása, ellátása mint az elsőnél? Hogy alakul majd a napirend?hisz két gyermeket kell ellátni és még ott a háztartás is.
Annyi mindentől félek,hogy az nem igaz.Félek,hogy nem fogom tudni valamelyk babámat ellátni,játszani vele, foglalkozni vele, tanítgatni vagy ilyesmik. VAgy ne parázzak ezen most,mert még messze a születésés csak idegesítem magam vele? majd élesben más lesz minden?
Hat nem lesz könnyebb mint volt, de szereny veleményem szerint tulaggódod. Nalunk igy alakult a napirend:
Reggel 6-kor kelek, a babat megszoptatom, reggeli csinalas, büfisztetés, pelenkacsere stb. 6-50-kor keltem a nagyot ő megreggelizik. Ez alatt felöltöztetem a babát. A naygobb elkeszül apuka beviszi. En itthon délelőtt vegzem a házimunkát ezalatt általában alszik Zoé( a jelenleg 1 hónapos lányom). Ferjem persze ezalatt dolgozik. Persze hazimunka közben lerendezzük az etetést Hazafele beugrik az oviba. Otthon közös jaték a két gyerekkel(nagyobbal beszélgetsz, kicsit babáztok) majd en letettem a kicsit olyan 3 ora tájt. Addig a nagyobbal alszom, a ferjem elmosogat. Mikor fölkel a kicsi akkor szopi, fürdés. Leteszem a kicsit addig a nagyobb fürdik, eszik stn. Az ejszaka kortól es jellemtől függ. Hányszor kel fel, mikorra gondolod az etetést. Élesben minden mas lesz. Nem kell nagyon parázni, csak nyugi van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!