Mikorra várható sz értesítés, hogy felveszik-e a gyereket a kiválasztott suliba?
Nekem már minden bajom van, végtelennek tűnik a várakozás, hogy bejutunk-e a nem körzetes suliba. :(
Mikorra várható vajon az értesítés?
A rendeletben az van, hogy "a gyermekek felvételére vonatkozóan 2020. május 21-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt"
Vajon akkor május21-ig megkapjuk, vagy eztán postázzák csak? Suliban érdeklődtem postai levelet küldenek nem emailt, az meg még legalább +1hét :(
A KRÉTA rendszerben vajon lehet látni majd bármi infót ha már eldől a sorsunk?
Kedves 4, ha valóban iskolában dolgozol, nyilván tisztában vagy vele, de ha nem, itt megtekinthető a rendelet ;)
"2. A körzettel nem rendelkező általános iskola az oda jelentkezők részére a beiratkozást 2020. április 6-április 24. között tartja....
3. A körzettel nem rendelkező általános iskola a gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 27-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett gyermek kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét. "
Ez vagytok ti, magán és egyházi sulik.
"4. Ha kötelező felvételt biztosító, körzettel rendelkező általános iskola a felvételi kötelezettsége teljesítése után további felvételi kérelmeket is teljesíteni tud, a jelentkezők szülei április 28 és május 15. között az intézmény elektronikus KRÉTA-felületén adhatják le ilyen irányú kérelmeiket. A kötelező felvételt biztosító általános iskola a körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan 2020. május 21-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett gyermek kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét."
Hidd el nem vagyok idióta, ha áprilisban kellett volna beiratkozni már megtettem volna, én lennék a legboldogabb ha már túl lennénk rajta, és feltételezem az az iskola is fog tankönyvet rendelni. Ez után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!