Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miből írjon a gyerek olvasónap...

Miből írjon a gyerek olvasónaplót?

Figyelt kérdés

Szabadon választott könyvből kell olvasónaplót írnia, ő a Fortnite könyvből akar, mert semmi mást nem olvasott még.

Ti engednétek?

2020. ápr. 22. 14:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 22. 15:34
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Ha már így mélázom rajta, én bevallom, azt sem értem, miért érv az, hogy még nem olvasott el mást a gyerek. Az olvasónaplónak szerintem pont az az értelme, hogy MOST elolvasol egy új könyvet, és leírod, miről szólt.
2020. ápr. 22. 15:48
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Ezen én is ki voltam akadva. Értem én hogy nem lehet mindig a gyerek seggébe lenni, de na. 9 éves. Asszem azt is írta ha jól emlékszem, hogy egy hét volt rá. Meg hogy nincs otthon könyv. Na vajon miért nem szeret olvasni a gyerek? Nekem még nincs egy éves, de tele vagyunk mesekönyvekkel és olvasok neki
2020. ápr. 22. 16:15
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

"Szerintem szégyen, hogy a 9 éves gyerek nem olvasott még semmit."

Miért lenne szégyen? Én 8.-ban kezdtem el úgy olvasni, hogy szeressem is. A kötelező háziolvasmányok kész kínszenvedések voltak.

Mivel 9 éves a gyerek a válaszom felejtős...

A tegnapi kérdést csak most láttam.

Itt szerintem az a lényeg, hogy az a Fortnite-os könyvnek milyen a tartalma. Úgy értem, hogy nem mindegy, hogy arról szól a könyv, hogy valakit kidobtak egy szigeten más emberekkel együtt, s tulajdonképp egy akciófilm csak könyvben, vagy valami útmutató féleség magához a játékhoz.

2020. ápr. 22. 16:22
 15/29 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Kézikönyv és útmutató van a játékhoz.

2020. ápr. 22. 16:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha nem mennél el végletek felé, nem kell feltétlen klasszikus szépirodalom, mert az unalmas egy 9 évesnek aki még nem olvasott, de ne is egy ilyen hulladék, lövöldözős játékból készített agyatlan marhaságot, amit MÁR olvasott.

Olvasson valami újat és izgalmasat, modernebbet. Amit ajánlani tudnék, azok mind 11+ korosztályosoknak valók, mivel én akkor kezdtem el olvasni rendszeresen.

Addig csak A két Lotti csúszott le, és megmondom őszintén se a Vuk se a Bambi nem volt meg, és kaptam is szidást meg egyest a tanártól az olvasó napló hiánya miatt.

Mégis én lettem később a legnagyobb könyvmoly az osztályban.

Szóval ne keseredj el, csak adj izgalmas könyveket a kezébe.

2020. ápr. 22. 16:34
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Az enyém anno a Minecraft könyvről irt. 10-est kapott érte. Külföldön élünk, itt ez a legjobb jegy. A tanárt nem érdekelte miről ír a gyerek, csak hogy jol írja meg.
2020. ápr. 22. 16:58
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

# 15

Én a "fortnite könyv"-re ilyen találatot is kaptam:

[link]

Ez meg leírás alapján nem kézikönyv vagy útmutató.

2020. ápr. 22. 17:03
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
Elolvastam a masik kerdest. Ha csak anyni volt megadva, higy szabadon választott könyv, akkor az barmi lehet a baba lapozotol a szakácskönyvön at a klasszikus regényekig bármi.
2020. ápr. 22. 18:00
 20/29 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem szégyen, hogy a 9 éves gyerek nem olvasott még semmit."

Ezen én is fannakadtam. Miért szégyen? 9 éves, harmadikos a gyerekem és még soha egy könyvet nem olvasott ki (oké, a Kis kukac könyv talán kivétel). Rengeteg könyve van, rengeteget olvasok neki, kb 5 éves kora óta regényeket olvasunk estimesének. És ő sem tudna miből írni, mert jelenleg éppen egy animés enciklopédia az egyetlen, amit hajlandó kinyitni.

2020. ápr. 22. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!