Jogosan érzem úgy hogy egy gyerek semmi jót nem tanulhat egy állami iskolából?
Össze kerül mindenféle szedett vedett gyerekkel, akiktől csak a rosszat tanulja el, sajnos még most is rengeteg a múlt századból itt maradt frusztált poroszos tanár, akik csak teli nyomják a gyerekeket komplexussal. Ha nem tud 110%-os teljesíteni, akkor lealázzák a sárga földig hogy reménytelen hülye. stb...
Szóval úgy érzem hogy egy gyereknek sokkal előnyösebb ha messze elkerüli az állami iskolákat és valami alternatív utat találnak a szülők. De cáfoljatok meg hogy nincs igazam. (a kérdésemnek ez lenne a célja)
Akkor lehet ez esetleg igaz, ha vmi extrém gáz környéken laksz (akkor költözz el).
Amúgy iskolás korban nem árt a valóságból ízelítőt kapni, hogy mindenféle emberrel hogy lehet kijönni, a kevésbé okossal, az indulatossal, a gyakorlatiassal stb.
Ha okos a gyerek, inkább egy jó gimnáziumba felvételiztesd szerintem.
4.cafolom
Jol nevelt voltam, tanultam, sportoltam mégis lehuztak.
Azaz ütötték verték indok nélkül.
Mely nyomot hagyott bennem pedig 23 vagyok.
A lényeg : ha megtehrted irasd maganba.jobban figyelnek rá és oda nem járnak prolik... (altalanossagban)
Szerintem a te gyerekednek elég lesz a magantanar is,hiszen egy zseni.
Vagy tanitsd te.
Hiszen a különlegességét meg kell tanitanod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!