A dolgozó szülőkkel mi lesz?
Képzeld el a kamaszgyereket aki már elég nagy hogy egyedül otthon maradjon, és meg van neki mondva, hogy 8-tól du 2ig követi az online oktatást, mondjuk van is hozzá eszköze meg net. Otthon egyedül, biztos azt csinálja majd....
Az irodai gyereksarok meg úgysem lesz sokáig mert az irodákat is bezárják. Inkább a fizetésnélküliség lesz gáz.
A gyerekrasokba az ovisok kisiskolasok lesznek akiknek kell felugyelet.
A tiniknek nem gondolnam h ugy lesz az oktatas h majd leul a gep ele 5-8 ora idore.
Nalunk elore kiadott leckek leszenk es heti szinten szamonkeres. Kutatomunka vagy khaoot (vagy mi a neve) ppt essze online teszt.
Nálunk is ugyanez, online tesztek, esszék ilyesmik lesznek. Már a múlt héttől arról pletykaltak hogy be fog zárni a suli, így az én gyerekeimnek pl volt olyan óra ahol erről beszélgettek, ha otthon kell maradni mi hogy legyen. Házit se kaptak, dolgozat se volt a héten mert a tanárok a digitális oktatásra készültek, meg ezt mérték fel, hogy az iskolában van e olyan gyerek akinek nincs gépe vagy internete..
Hogy kitől tudták nem tudom, nekem is a fiam mesélte délutánonkent.
Szomszéd város iskolájában ugyanez történt, a héten mindenki vitte haza a cuccait a középiskolából, van aki kapott otthonra számítógepet, készültek már előre.
Az összes kisgyerekes kolleganom elment vagy szabira vagy táppénz.
Most meg akik Mèg itt vagyunk. Meggebedünk mert nem bírjuk ennyien.
Kellene erre vaalmi központi megoldás mert a szabadság is elfogy hamar ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!