A dolgozó szülőkkel mi lesz?
Hol éltek ?
Budapest vagy egy békés megyei kis falu ?
Ha az utóbbi vagy ahhoz hasonló én nem problémáznék annyit.
Bemehet az iskolába az, akinek pl nem adottak otthon a digitális tanuláshoz való eszközök otthon. De a miniszterelnök kisebb tanuló csoportokról is beszélt, hogy megoldott lesz az is, ha valaki nem tudja hova tenni a gyerekeket.
A dolgozó emberekről nem született döntés, jelenleg semmit sem kap az a szülő, aki otthon marad a gyerekkel. Ja de. Kirúgást.
Vagy az egyik szülő otthon marad vigyázni a gyerekre, esetleg felvaltva maradnak otthon 1 hetet anya 1 hetet apa
Vagy a településen kis csoportos felvigyazas indul
Vagy valamelyik amúgy is gyesen vagy gyeden lévő anyuka bevallal babysitterkedest és több gyerekre felugyel
Vagy keresel te magad egy hivatásos babysittert
Vagy valamelyik szülő home office vállal, attól függ mit dolgoztok és a főnök mennyire rugalmas
Vagy ha a munkahelyen van gyerek megőrző, be lehetne esetleg vinni.
Nálunk az utóbbi lesz, sajnos, májusig biztosan nem dolgozhatok home officeban, szabit nem kapunk, úgyhogy jön velem mindkét gyerek, nálunk most alakítanak ki egyik irodából külön gyerek szobát a tegnapi intézkedés miatt, mert más is hozza majd a gyerekeit
Nekem mazlim van h a munkam is olyan h megtudom oldani h tobbet legyek otthon
Es az is a 18 a nagylanyom aki mivel nincs suli otthon marad a kicsival
Illetve nagyi ...
Mashogy nem megy !
Kedves utolso
Nem mindehol van szitter ...
Nem mindenki tudja megfizetni...
Nem mindenki akar ebben az idoben idegent beengedni a lakasaba...
Igen tudom, érthetően leírtam, hogy nem akarok leszólni senkit.
De kérdem én.. ha nem akarsz idegent beengedni a lakásodba, akkor miért várod el az irodában XY-tól, hogy a ti kis rögtönzött gyermekmegőrzőtök mellett dolgozzon egész nap?
Az iroda sarok azért kerül kialakitasra mert a főnök kerek perec megmondta, hogy vagy ez a megoldás vagy kirugas, hiányzás, szabi, tappenz nincs.
Most akkor veszítsem el a munkámat? Miből fizessünk albérletet? Számlát? Autó költségeit?
Én is tudom hogy rossz megoldás ez, de inkabb legyen bent 4 gyerek egy sarokban, mint kirugjon a főnök, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!