Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Jól tettem, hogy kiálltam a...

Jól tettem, hogy kiálltam a gyerekem véleménye mellett?

Figyelt kérdés
A fiam nem nagy szájú, nem rossz gyerek és ritkán beszél vissza, de akkor is csak okkal teszi, negyedikes. Ma behívatott az osztályfönöke napközi után. Mint kiderült, a fiam a hetes és egy olyan kislány hiányzását kellett jelentenie a tanárainak, akit nem kedvel. A fiam pedig megtagadta, hogy azt mondja, hogy "hiányzik XY", mert neki nem hiányzik, ilyet pedig nem adhatnak a szájába hogy utána a többi gyerek ezzel cukolhassa. Megakartam előzni egy osztályon belüli szivatás sorozatot ami a fiamra irányulhatott volna szóval egyetértettem a fiammal, miért kellene olyat mondania ami nem igaz? Az osztályfönöke azt mondta, hogy a mai nap folyamán sok tanára panaszkodott a kérésük megtagadására és emiatt kénytelen lerontania a magatartás jegyét négyesre. Jogos?!

2020. febr. 7. 19:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15%
Én ebben nem feltétlenül tudok állást foglalni. A magam részéről. :) Érdekes, még azt is el tudom képzelni, hogy kicsit még a gyereknek is igaza van. De mondjuk például igen, az a feladat, hogy jelentse. 4.-ben én ezt mondjuk nem mertem volna megtenni. De egyszer középiskolában 11.-ben megtettem, hogy tudatosan nem jelentettem egyik osztálytársamat, akivel nem voltunk jóban. Ilyeneket csinált, hogy egyszer ugyanakkor mentünk vécére; ő volt a mellettem lévő budiban, és a nyakamba dobált wc-papír-galacsinokat. Nemtom, használta -e előtte, már nem emlékszem, hogy esetleg nedves volt-e; de eléggé primkó volt sajnos az illető, meg még voltak dolgai.
2020. febr. 7. 22:44
 22/29 anonim ***** válasza:
96%

Nem tetted jól.

Sokan írják, hogy nem tudja értelmezni. Nyilván tudja, ez egy tipikus menősködési kísérlet.

Nálunk se szeretett mindenki mindenkit. De senkinek eszébe se jutott ilyen parasztság. Az a dolga a hetes ék, hogy tájékoztassa a tanárt.

Nekünk olyan is volt, hogy nem töröltük le a táblát óra előtt. Rögtön meg is volt a két felelő. Legközelebb nem lustálkodtuk el. De nem is dícsértek meg a szüleink

2020. febr. 7. 22:49
 23/29 anonim ***** válasza:
95%

ugye nem egy troll vagy ? mert el nem tudom képzelni hogy aki mår 4 .osztålyos az ne tudnå hogy kell szabålyosan jelenteni,ės nem szemėlyes vėlemėnye ėrdekli a tanårt hanem az hogy ki hiånyzik az osztålybol.betegsėg vagy mås miatt.

ės ezek szerint nem egy tanår panaszkodik fiadra hanem sok,neveletlen bunko gyereked van ezek szerint,nincs tisztelet benne egy csep sem ,de neked sincs sok eszed ezek szerint ha ezėrt bunko viselkedėsėrt mėg jóformån megdicsėred.

2020. febr. 8. 06:21
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

Remélem kamu a kérdés. Senkit nem érdekel h a fiad szereti-e azt a gyereket aki épp aznap nem ment iskolába. A hetes feladata jelenteni h ki nincs ott.

Nálunk az ilyen idióta hetest aki erre képtelen le szokták váltani. A tanárnak van igaza.

2020. febr. 8. 07:44
 25/29 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a fiad magyarázata hülyeség, az viszont szánalmas, hogy ebből ekkora ügyet csináltak. Jó, hogy ki nem hívták a rendőrséget.
2020. febr. 8. 10:22
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazad. A fiad gizdaskodott. Meg kellene tanitanod viselkedni. Esetleg erre meg nem gondoltál? A döglött loteri kutyát nem érdekli, hogy neki ki hiányzik. A kérdés, hogy ott van vagy nincs. Csak idiotan jópofaskodni akart. Kapufa. Ha az en gyerekem csinálna elmagyaráztam neki, hogy megy ez a való életben, nem adom a hülyesége alá a lovat. Simán egy beírást is megért volna.
2020. febr. 8. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs igazad. Akkor úgy jelentsen a fiad hogy hiányzik az osztályból.
2020. febr. 8. 19:47
 28/29 Szmuki ***** válasza:
100%
Volt kitől tanulnia.... Eléggé gyerekes és rossz szülő vagy,igazi bunkó kisp*cs a fiad! Neveld meg!!!
2020. ápr. 17. 01:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

A tanárnak van igaza ebben az esetben. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ebből ekkora balhét csinálnak.

Ha meg le akarja rontani a fiad magatartás jegyét, hát tegye. Sehova nem számít.

2023. nov. 13. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!