Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki véleménye érdekel:...

Mindenki véleménye érdekel: p3 mellett valaki vállalt már babát?

Figyelt kérdés

Bocsánat ,hogy ide írok ,de máshol nem válaszolnak.

2 éve p3 Cin2 az eredményem.Egyszer műtöttek,3 hónapja megint megakartak ,de azt mondta a kórházba a doki ,hogy várjak. Viszont februárban volt egy vetélésem azóta rendszerteen a menszeszem és görcsölök ami addig nem volt. Most fáj a csípőm és szex után rózsaszínes folyásom van . Menyjek dokihoz? Volt már vkinek hasonló? Félek ,hogy már rákos vagyok .Pedig mindenem hogy legyen gyerekem.Ti ilyen esetben mit tennétek ? Belevágnátok minden áron egy a baba dologba. Kockáztatnátok?

22 éves lány

2010. nov. 7. 14:48
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
80%

Szia!

Ha belevágsz, akkor nagyon nagyon sok erőre van szükséged, és egy olyan orvosra, aki nem bántani, hanem támogatni és segíteni fog!

P3-as eredménnyel azt fogja mondani egy orvos, hogy nem sok esélyed van.

Barátnőm is p3-as volt, az orvos azt mondta neki, tegyen le a gyermekről, amikor teherbe esett, azt mondta az orvos, mindenképpen el kell vetetni, különben vagy a barátnőm, vagy a baba nem éli túl a szülést.

Nem hitt az orvosnak, Pesten talált egy másik orvost, aki segített neki, igaz nagyon drága volt, és nagyon sokat szenvedett. Kétszer műtötték a terhessége alatt, mert hirtelen elváltozások jelentek meg a méhén. Nehéz időszak volt ez számára, DE(!) ott volt a férje és a nagylánya, akik tartották benne a lelket.

A lényeg, hogy decemberben megszületett a kislány, és most mindketten egészségesek.

Ha belevágtok, akkor kitartást és nagyon sok erőt kívánok nektek! Ha szeretnél esetleg részletesebb információkat, akkor írj emailt!

2010. nov. 7. 15:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan!Én sajnos 3 évig nem voltam rákszűrésen.Mentem a dokihoz h állapítsa meg a terhességet,és akkor volt rákszűrés is.P3-as lett sajnos.HPV gyanú+HPV tipizáció szükséges.EZ NEM RÁK!Annyit mondott a doki,h immunerősítés szükséges.Ilyenkor először vmi gyógyszert írnak,felturbóznak vitaminnal,majd újabb citológia.Nekem azt mondta,h szülésig semmi gyógyszer,utánakonizáció-kimetszés a méhszájból-,amit küldenek tovább.Majd ezután kiderül,van -e HPV,vagy más gyulladás-folyás okozta a P3-at.Nem kell megijedni,de komolyan kell venni!!!A leleten rajta van,miért ez az eredmény.A tiéden mi van?Atipusos laphámsejtek,tipizáció,nem meghatározható okból...?Mit írnak?
2010. nov. 7. 17:29
 3/22 A kérdező kommentje:

Én kaptam már kezelést,(Betadine, Klion stb nem használt) 1 éve konizáció. De P3-as maradtam. Kaptam 3-szor 1 hónap immunerősítést (isoprinosin)

Eredményeim: hpv,Lsil,Cin I-II. ez utóbbi ugrál.

3 hónapja újabb műtétem lett volna de aki felvett doki azt mondta hogy még kezelne mivel fiatal vagyok.

November végén kell vissza mennem. Nem tudom mit csináljak. Minden doki mást mond.

2010. nov. 7. 18:04
 4/22 A kérdező kommentje:

És a dokim azt mondta vdéken ,hogy nem kell hpv tiplizálás mivel ez biztos magas rizkójú hpv.

Itt Pesten meg még csak most csinálják majd meg. 5 ilyen eredmény kell ahhoz ,hogy ezt megcsinálják? Érdekes

2010. nov. 7. 18:07
 5/22 A kérdező kommentje:
nem atypusos, hanem Enyhe fokú intraepitheliasis laphám lesio (Lsil) de egyszer volt már HSIL- is
2010. nov. 7. 18:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A mi történetünk...

Én februárban voltam nőgyógyásznál, mert babát szerettünk volna. Akkor a doki csinált nekem egy rákszűrést. Sajnos rossz lett az eredményem....utána tipizálás:hpv 51, azaz magas kockázatú, de ez nem rák!!!!! Ekkor azt mondta a doki, h le álljunk a baba projekt-tel. A párommal át sem tudtunk gondolni semmit, mert már akkor márciusban nem is jött meg a mensim. Az egész terhességem "panaszmentes" volt eddig és remélem már az is marad mert ma vagyok 38+4 napos kismama!

Szülés után a 6 hetes kontrollnál lesz egy újabb kenet vétel és ha akkor is rossz lesz az eredményem, akkor lépünk! DE addigra lesz egy babám és talán nyugodtabb lélekkel vágok bele az egészbe, nem úgy, h lehet, h soha nem jön össze! Hát nálunk így történt/történik a dolog...

Minden jót kívánok Neked!!!

2010. nov. 7. 19:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem pedig:

2006 júniusában P3-as cytológia. Immunerősítés, kezelés, maradt p3. 2007 január konizáció. 2007 októberében terhes lettem, de elment a babám 5 hetesen. Aztán 2008 márciusában megint terhes lettem, problémamentes terhességem volt, decemberben megszületett a babám. Áprilisban pedig megszületett a 2. kislányom is. Múlt héten voltam megint rákszűrésen jó lett a leletem.

NEM VAGY RÁKOS! Viszont kezeltesd magad, ha kell műtsenek meg, és simán lehet még gyereked. Kitartást kívánok, ne keseredj el. És mindenképpen szükséges egy olyan orvos akiben maximálisan megbízol.

2010. nov. 11. 21:00
 8/22 anonim ***** válasza:
Januárban műtöttek P3-mal, konizáció. Márciusra kiderült, hogy babát várok. Eddig teljesen problémamentes a terhességem, 38 hetes vagyok.
2010. nov. 11. 21:35
 9/22 anonim ***** válasza:
19%

Méhnyakrák ellen próbáljátok meg az Ezüst Kolloidot.

Belső hüvelyöblögetést is lehet .

Én kigyógyultam.Csak az Ezüsttel.

Ne maradj terhes amég nem javulsz egy kicsit legalább.Minek mégegy vetélés?

Ha meg rákos vagy akkor kinek szülsz gyereket???Árvának ?

Gyógyúlj meg!Igyál céklalevet.

Neten olvass utána.

2010. nov. 11. 21:35
 10/22 anonim ***** válasza:

P3-konizáció-2 évre rá teherbe estem-7 hónapos a kisfiam

Jó egészséget!

2010. nov. 11. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!