Mindenki véleménye érdekel: p3 mellett valaki vállalt már babát?
Bocsánat ,hogy ide írok ,de máshol nem válaszolnak.
2 éve p3 Cin2 az eredményem.Egyszer műtöttek,3 hónapja megint megakartak ,de azt mondta a kórházba a doki ,hogy várjak. Viszont februárban volt egy vetélésem azóta rendszerteen a menszeszem és görcsölök ami addig nem volt. Most fáj a csípőm és szex után rózsaszínes folyásom van . Menyjek dokihoz? Volt már vkinek hasonló? Félek ,hogy már rákos vagyok .Pedig mindenem hogy legyen gyerekem.Ti ilyen esetben mit tennétek ? Belevágnátok minden áron egy a baba dologba. Kockáztatnátok?
22 éves lány
Köszönöm a válaszokat. Viszont nekem ez már a második konizációm lenne. És az előző után azt mondta a dokim hogy jó hogy megműtöttek ,mert 2-5 éven belül elrákosodhatott volna :(
Most a párom nem akarja. 1 éve csak halasztom miatta. Nem tudom mit tegyek :(
Szia
Én 26 éves vagyok. Nekem 21 évesen kezdődtek a vizsgálataim. Az első műtét után kezdtük a gyerekprojektet. 2 gyereket szültem P3mal. Azért vállaltunk gyorsan egymás után 2 gyereket, mert nővéremnek 25 évesen volt méheltávolítása ugyanezen ok miatt, és mivel halogatta a gyereket, mert majd ha meggyógyul, már gyereke sem lehet :-(
Amikor a dokim azt mondta, vagy most vagy pár év múlva, akkor mi a mostot választottuk. Jó döntés volt. Nem romlott és nem is javult az állapotom, még mindig P3, 3 havonta járok nőgyógyászhoz.
Az a hozzászólás, aki árvákat emleget, azon felhúztam magam!!!
Ma már jól kezelhető ez az állapot, ahogy a dokim mondta, ma már nem igaz, hogy ebbe bele kell halni. Csak a gyerekvállalási lehetőségemet féltettem nagyon. Most, hogy 2 gyermekem van már nem. Szerencsére párom végig mellettem állt.
nekem is második terhesség alatt végzett rákszűrés eredménye lett p3, de szerencsére klion, betadine segített, és visszament p2re, és szülés után is p2maradt.
én is ugy tudom, hogy a terhesség rendezheti ezeket a dolgokat, én belevágnék a helyedben minél előbb.
Igen, a szülés utáni 6 hétben van egy öntisztítási folyamat a szervezetben,ami még jól is jöhet számodra...meg számomra is. Én a napokban fogok szülni és nem bántam meg, h bevállaltuk. (a hpv 51-es vagyok, ha lehet így fogalmazni)
Aki pedig azt írta, hogy "árvának szülnéd", annak csak GRATULÁLNI tudok!!!!-Megnéznélek egy ilyen helyzetben!
Kitartás és csak pozitívan!!!!
Üdv.:39+3 km
Köszönöm annyi erőt adtatok megint és még jobban azt érzem ,hogy nem vagyok bolond,hogy a szülni akarok.
Sajnos a párom nincs mellettem :( úgy néz ki ez miatt külön fogunk menni :( 1 éve várok rá, egy évet vett el tőlem!
Nélküle viszont nem tudom ,hogy lesz gyerek. De bármire hajlandó vagyok azért ,hogy lehessen.
22 évesen nem korai azt hiszem. Jó rendben nem állunk jól anyagilag ,mivel Pesten laknunk albérletben ami havi 100 ezer ft-rezsivel. De nekem ér annyit egy gyerek ,hogy ha kell akkor hazaköltözzek anyumékhoz.(aminek ők is örülnének) de a párom 21 éves és úgy látszik nem az az ember akit 1 éve megismertem. Akinek állította magát! Ti ílyen helyzetben mit tennétek?
Elsőre azt mondtam volna, hogy vállaljatok azonnal egy babát, de ahogy írtad, hogy a pároddal nem vagytok a toppon, háááát. Tényleg nehéz döntés előtt állsz. Mégis családban felnőni az igazi egy gyereknek. Az anyagiakról annyit, hogy én sem gondoltam, hogy ennyire szűkös lesz anyagilag. Pedig kb. 200 ezer minimum bevételünk van, saját lakás, hitel nélkül. De mégis annyira elmegy a pénz. Ezt neked kell mérlegelni és a családdal megbeszélni, hogy ha mégis külön mennétek a pároddal és babát várnál, hogy ők minden téren tudnának-e titeket támogatni.
Még annyit hozzátennék, hogy én is voltam a terhességem előtt rákszűrésen, a doki engem is agyon ijesztgetett, bőgve jöttem el tőle, hogy itt a világ vége, olyan lett az eredmény, igazán ide sem adta, nem láttam, de egy vagyont ott hagytam 2 alkalom után. Elmentem a régi dokimhoz, ő másik városban rendel és ő teljesen megnyugtatott, 3 hó után csinált egy újabb szűrést és rendben volt minden. Már annyira nem emlékszem, de E vitamint biztos szednem kellett.
Azért írd meg, hogy mire jutottál. Sok erőt neked!
Amúgy meg kitől akarsz Te gyereket,ha a párod nem akar.
Van itt egyéb akadály is amint mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!