Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki véleménye érdekel:...

Mindenki véleménye érdekel: p3 mellett valaki vállalt már babát?

Figyelt kérdés

Bocsánat ,hogy ide írok ,de máshol nem válaszolnak.

2 éve p3 Cin2 az eredményem.Egyszer műtöttek,3 hónapja megint megakartak ,de azt mondta a kórházba a doki ,hogy várjak. Viszont februárban volt egy vetélésem azóta rendszerteen a menszeszem és görcsölök ami addig nem volt. Most fáj a csípőm és szex után rózsaszínes folyásom van . Menyjek dokihoz? Volt már vkinek hasonló? Félek ,hogy már rákos vagyok .Pedig mindenem hogy legyen gyerekem.Ti ilyen esetben mit tennétek ? Belevágnátok minden áron egy a baba dologba. Kockáztatnátok?

22 éves lány

2010. nov. 7. 14:48
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Bárkitől! Nekem az életem ,hogy gyerekem legyen. Mivel jobb az ha egy lány teherbe esik és többet nem is látja az apát? Vagy már a gyerek 3-4éves és eltűnik az apa? Én így fogom fel. A gyerek örök! A gyerek az élet a kincs aqz életben!

Míg egy pasi hát: a nők életében sajnos már csak fejezetek.

Nem fogok egy pasi miatt sem lemondani a gyerekről.

Ha megtenném mi lenne? Ha a pasi akar majd gyereket akkor meg ő hagy el mert nem szülhetek neki.

2010. nov. 13. 14:25
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

már írtam felljebb egyszer a kolléganőm kapcsán, de azóta árnyaltabb lett a helyzeted. Szerintem ne rohanj, a gyerek tényleg egy csoda, de az is, ha harmonikus családban nő fel, és 22 évesen még nagyon jó esélyed van ezt így csinálni majd. Én hiszek abban, hogy vannak összeillő férfiak és nők, és bár nekem se jött össze elsőre (próbáltam a rosszhoz ragaszkodni annyi idősen mint te), de egyáltalán nem reménytelen a dolog.

A P3 nem egy tragédia, oda kell rá figyelni, de várd meg azt a férfit, akit szeretsz és aki örül annak, hogy gyereke lesz tőled.

2010. nov. 13. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!