Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Fiam 1. osztályos. Szinte...

Fiam 1. osztályos. Szinte csak lanybaratai vannak. Az oviban sem volt ez másképp. Ez baj?

Figyelt kérdés
Azt Mondja hogy a fiúk mind buták az osztályban, mert verekednek meg csúnyán beszélnek.
2020. jan. 17. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem baj. Nem tudom milyen az osztálya, valóban minden fiú verekedik-e meg csúnyán beszél. Lehet hogy igen, nem ritka hogy ha mondjuk 15 kisfiúból 5 ezt hozza otthonról, és ők a leghangosabbak, a többi is utánozni kezdi. Lehet hogy vannak más fiúk is, akik nem ilyenek, de ők ki vannak közösítve, vagy simán halkabbak, nem találtak egymásra a fiaddal, esetleg más egyéb okból nem akar barátkozni velük.

Az jó hogy vannak lánybarátai, és volt egy fiú barátja is, ez azt jelenti hogy a fiad képes kapcsolatot kialakítani, nem vele van a baj, ő csak válogatós hogy kivel akar jóban lenni.

Ebben a korban gyorsan változnak még, gyorsan átalakulhatnak a klikkek az osztályon belül hogy ki a hangadó és ki nem. Ha nagyon úgy néz ki hogy nem fognak az évek során megváltozni ezek a viszonyok, megpróbálhatod más közösségbe is vinni, hátha ott vannak más kisfiúk is. Nem tudom mi érdekli, valami sport vagy szakkör jó választás lehet. De ha nem érdekli, nem kell erőltetni.

Én is emlékszem még hogy oviban is, iskolában is voltak mindig olyan kisfiúk akik "érzékenyebbek" voltak, nem kötötte le őket a verekedés meg a foci, mára mind teljesen egészséges felnőtt férfi, később, jellemzően kamaszkorban amikor kinőnek abból a korból hogy haverokkal csak durvulni lehet, mind talált magának a fiúk között is barátokat.

2020. jan. 20. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy azért mert nincs apukája?

Így nem tud példát venni tőle csak tőled.

Nem tudom,hogy mi a helyzet

2020. jan. 30. 18:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Normális család van. Apa anya gyerekek. Ezek szerint ilyen típus.
2020. jan. 30. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!