Fiam 1. osztályos. Szinte csak lanybaratai vannak. Az oviban sem volt ez másképp. Ez baj?
Én meg lányokkal utáltam barátkozni mindig is. Mostanra aránylag normális családanya vált belőlem, és barátnőim is vannak. :)
Hadd játsszon akivel akar.
Szerintem egyáltalán nem kell emiatt aggódni. Jobban megerti a lányokat, nem tud azonosulni a fiúkkal. Nem akkora gond.
Persze a legtöbb meleg férfinak is lány barátai vannak, de nem hiszem, hogy egy elsős gyereknél még ezen kéne aggódni. Na meg amúgy sem lenne a világ vége, de mondom, hogy kicsik még ehhez.
Örülj, hogy barátkozik.
Nem arra gondoltam hogy meleg lesz, nem az aggaszt. És ahhoz különben is még kicsi.
Csak hogy nem hiányzik neki a fiú társaság
Válaszokat köszönöm.
Majd lesz.
Az enyémnek az ovis barátai mind másik osztályba kerültek, így 1 kislánnyl nőttek nagyon össze elsőben. Már majdnem év vége volt, mire a fiúk felé is nyitni kezdett, azóta viszont szétrobbanthatatlan triumvirátus lett 3 ördögből.
Nekem is hasonlóképpen volt a fiam, aki most már nagy kamasz. 2. osztálytól lettek fiú barátai is, akikkel azóta is jóban van. Már felsős volt, mikor elmesélte, hogy ezek a barátai milyen „hülyék” voltak 1. osztályban (beszólogattak, verekedtek, kötözködtek). Szerintem az a helyzet, hogy elsőben még mindenki keresi a helyét az osztályban, és mivel a fiúk közt alapból megy az erőfitogtatás, és egymást hergelik bele az agresszív viselkedésbe. Később, mikor már lejátszották a kis dominanciaharcaikat, akkor derül ki, milyenek is valójában. Persze lehet, hogy nincs igazam, de a fiam barátaival kapcsolatban így volt, ők abszolút nem agresszív/trágár/sutyerák srácok egyébként.
Szóval szerintem sem baj, ha így van a kisfiad, azt gondolom, az érzékenyebb fiúgyerekek jobban elvannak lányokkal. Ami (ahogy előttem is írta valaki) nem hátrány, a fiamon is látom, hogy számára nem okoz problémát egy lánnyal dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!