Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Fiam 1. osztályos. Szinte...

Fiam 1. osztályos. Szinte csak lanybaratai vannak. Az oviban sem volt ez másképp. Ez baj?

Figyelt kérdés
Azt Mondja hogy a fiúk mind buták az osztályban, mert verekednek meg csúnyán beszélnek.
2020. jan. 17. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Neked miért baj ha nem akar verekedős buta barátokat?
2020. jan. 17. 12:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Abszolúte nem baj..csak egy fiúnak kellene lennie fiú barátoknak is. Szerintem. Volt egy barátja de az másik osztályba került. Azóta eltávolodtak.
2020. jan. 17. 12:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én meg lányokkal utáltam barátkozni mindig is. Mostanra aránylag normális családanya vált belőlem, és barátnőim is vannak. :)

Hadd játsszon akivel akar.

2020. jan. 17. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj.
2020. jan. 17. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem kell emiatt aggódni. Jobban megerti a lányokat, nem tud azonosulni a fiúkkal. Nem akkora gond.

Persze a legtöbb meleg férfinak is lány barátai vannak, de nem hiszem, hogy egy elsős gyereknél még ezen kéne aggódni. Na meg amúgy sem lenne a világ vége, de mondom, hogy kicsik még ehhez.

Örülj, hogy barátkozik.

2020. jan. 17. 12:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam hogy meleg lesz, nem az aggaszt. És ahhoz különben is még kicsi.

Csak hogy nem hiányzik neki a fiú társaság

Válaszokat köszönöm.

2020. jan. 17. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiamnak is oviban csak lány barátja volt, most másodikos és már több fiú barátja is van. Ne aggódj.
2020. jan. 17. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, sőt, örülj annak, amit mond magyarázatként, szerintem. Nekem volt egy ugyanilyen fiú barátom az általános iskolában. Nem szerette azokat a játékokat, amiket a többi fiú játszott, velünk, lányokkal játszott ilyen családos-szerepjátékos dolgokat az udvaron. Az első barátnője 15 évesen volt, imádták a nők, most családos ember és menő ügyvéd. Sokkal jobb fej, mint sok férfitársa.
2020. jan. 17. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd lesz.

Az enyémnek az ovis barátai mind másik osztályba kerültek, így 1 kislánnyl nőttek nagyon össze elsőben. Már majdnem év vége volt, mire a fiúk felé is nyitni kezdett, azóta viszont szétrobbanthatatlan triumvirátus lett 3 ördögből.

2020. jan. 17. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlóképpen volt a fiam, aki most már nagy kamasz. 2. osztálytól lettek fiú barátai is, akikkel azóta is jóban van. Már felsős volt, mikor elmesélte, hogy ezek a barátai milyen „hülyék” voltak 1. osztályban (beszólogattak, verekedtek, kötözködtek). Szerintem az a helyzet, hogy elsőben még mindenki keresi a helyét az osztályban, és mivel a fiúk közt alapból megy az erőfitogtatás, és egymást hergelik bele az agresszív viselkedésbe. Később, mikor már lejátszották a kis dominanciaharcaikat, akkor derül ki, milyenek is valójában. Persze lehet, hogy nincs igazam, de a fiam barátaival kapcsolatban így volt, ők abszolút nem agresszív/trágár/sutyerák srácok egyébként.

Szóval szerintem sem baj, ha így van a kisfiad, azt gondolom, az érzékenyebb fiúgyerekek jobban elvannak lányokkal. Ami (ahogy előttem is írta valaki) nem hátrány, a fiamon is látom, hogy számára nem okoz problémát egy lánnyal dumálni.

2020. jan. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!