Első osztályos gyerkőcnél milyen infókat láttok a Kréta rendszerben?
Figyelt kérdés
Kisfiam szeptemberben kezdte az iskolát, de a Krétában (telefonos app) soha nincs semmilyen információ arról, hogy éppen hogy sikerültek a felmérői, vagy hogy éppen mivel hogy haladnak, kapott-e valamiből pirospontot, gyakorlatilag teljesen üres az egész rendszer. Máshol elsőben közölnek ezen keresztül bármit a tanárok? Papír alapú ellenőrzőjük nincs, a tanítókkal maximum akkor tudnék beszélni, amikor délután kikísérik (egyszerre az összes) gyereket az iskola elé, de nyilván olyankor "repül rájuk" az összes szülő. Máshol ez hogy megy?2019. okt. 11. 13:29
1/4 anonim válasza:
a felmérők eredmenyei szokott bennelenni százalekban kifejezve.
Az hogy mivel hogy haladnak, kapott e pirosat, feketét az nem.
2/4 anonim válasza:
az osztalyodban lévő szülőket kérdezd, hogy nekik van e rajta valami.., mert en is úgy jártam hogy azt hittem az első 3hėtben nem kaptak semmit, mert hiába léptem bele üreset mutatott. Aztán újra letöltöttem, majd belėptem a kóddal es akkor már működött.
3/4 anonim válasza:
A házi feladatokat, a jegyeket és a hiányzásokat látjuk.
4/4 anonim válasza:
Most már mindenképp kellene látnod valamit szerintem, mert október közepe van, és ha felmérőt még esetleg nem is írtak, magatartás-szorgalmat már osztályozniuk kellett. Jól mondja az egyik válaszoló, kérdezz meg egy másik szülőt h lát-e ő valamit, vagy az osztályfőnököt hogy írt-e már bele.
Ha még nem is írt bele az órarendet és az aznapi feladatokat látnod kell, ha már hiányzott akkor a hiányzást is.
Nekünk ezenkívül üzenőfüzet van, amibe beleírják a fontos tudnivalókat illetve hetente kapnak pontot a magatartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!