Ezt megtehetik?
Figyelt kérdés
December közepén vettek fel munkába rendvédelmi szervhez határozatlan időre. Kiderült hogy 6hetes terhes vagyok már 2 éve próbálkozunk. Elmondtam az egyik munkatársamnak aki valószínűleg elmondta a főnöknek és azonnali hatállyal megszüntették a munkaviszonyom. Ugye 3 hónap próbaidő van. Így felmondhatnak nekem? Nyilván akartam dolgozni ameddig csak bírok. Sajnos így semmi pénzt se fogok kapni mivel fél éve volt munkám utoljára. Sehová nem fognak felvenni terhesen. Annyira vágytunk már babára2019. jan. 9. 20:16
21/22 anonim válasza:
Mármint egy hónappal korábban miért esik el?
22/22 anonim válasza:
Talán mert akkor is munkanèlküli volt?
December közepe óta dolgozik, nincs egy hónapja...
Ès írta, hogy ezelőtt fèl èvvel volt utoljára munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!