Vegyescsoportos oviban megtehetik, hogy a gyerekem egyedül kezdjen a korosztályában?
180 fős ovi. 8 csoport van. Van olyan csoport ahol 10 gyerek kezd. Minket meg beraktak egy olyanba, ahol ő lesz az egyetlen kicsi.
Lehet ilyenkor reklamálni? Nem kicsit kezd hátránnyal. Tiszta ideg vagyok, pedig még el sem kezdtük.
persze, hogy megtehetik. annyit "pótolnak" amennyi elmegy. nyilván a nagycsoportosok közül sokan maradnak évet ismételni, így úszott el a dolog. helyhiány van, ezért muszáj betölteni azt az egy helyet is, de gondolom ovin belül nagyot már nem akarnak áttenni, nyilván az is jogos, meg ez is vacak.
panaszt tehetsz és én tennék is, hátha megoldják máshogy.
egyébként enyém is járt fél évet így, 3 évesen 5 éves barátai voltak, mert nem volt más, akkor még 5 éves kortól volt kötelező az ovi, nem is vettek fel 5 év alattit, csak az enyémet, mert ott dolgoztam. végül átvittük egy korcsoportos oviba :) szóval átéltük mi is, nem a legjobb de tény, hogy abban a fél évben hatalmas fejlődésen ment át, ugrásszerűen fejlődött a nagyoknak köszönhetően
Mégis mire hivatkozzak? Ha lenne másik ovi átvinném, de nincs.
Ha elvileg meg is tehetik, nem tudom hogy gondolják, mennyire komoly ilyen esetben pl egy nagycsoportos iskolai felkészítése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!