Vegyescsoportos oviban megtehetik, hogy a gyerekem egyedül kezdjen a korosztályában?
180 fős ovi. 8 csoport van. Van olyan csoport ahol 10 gyerek kezd. Minket meg beraktak egy olyanba, ahol ő lesz az egyetlen kicsi.
Lehet ilyenkor reklamálni? Nem kicsit kezd hátránnyal. Tiszta ideg vagyok, pedig még el sem kezdtük.
értem,-ha nem sikerülne,akkor mondok néhánydolgot
(én mindennek a pozitiv oldalát próbálom nézni)
a kissebbeket nagyon szeretik a nagyok-segitik,pátyolgatják.mindig jut egy kéz nekik.sok olyan infornációhoz juthat,amit egyébként a kicsik mellett még nem kapna meg.több programra mehet.
ha te nyugtalan vagy,inkább vidd át más csoportba,ha megteheted.
Nem lesz másik csoport. Nem egész évben leszünk egyedül. Novemberben jön egy kislány, januárban pedig egy másik a kisfiam mellé...
Sajnos én nem látom nagy előnyét a vegyes csoportnak. Az hogy hamarabb önállósodik csak az óvónőnek könnyebség. Ha 6-7 évesen is látszana a különbség pl beszéd terén, akkor mondanám hogy hasznos. Ennek viszont sajnos pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Lányom volt vegyes csoportos. Soha többé. Ott ketten voltak kicsik egy kisfiú és ő.
Nagyon sokat ártott a lányomnak. Kettős mérce volt hol kicsi volt hol nagy mert ugye ezt te már tudod stb. Bent középsősként volt kezelve ha külsős program volt akkor kicsinek.
A szülői gyakorlatilag a nagycsoportosoknak volt kihegyezve. Szerencsére tudtunk váltani. Bár ha normális az óvónő akkor tud rendesen foglalkozni a kicsivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!