Kicsi80 kérdése:
Szép napot. Gyesen vagyok 2 gyermekem van póstai úton kapom a gyest és a családi pótlékot. Kaptam a N. A. V-tól egy levelet miszerint tiltja a gyesemet és a csp-ot. Megtehetik ezt egggyáltalán?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 14:46
1/32 anonim válasza:
Igen, gondolom inkasszóról van szó.
Nem bírom ki: Egggyáltalán, 3(!!!) gy-vel???
2/32 anonim válasza:
Igen, ha tartozol, azt behajthatják.
3/32 A kérdező kommentje:
Akkor is ha nem bankszámlára megy?És ilyenkor letiltják a póstai folyósítást?Valaki tapasztalatból?
2015. ápr. 24. 15:19
4/32 anonim válasza:
első, a pósta után mit vártál :)? biztosra ment, ha kimondod nagyon sok gy-vel mondjuk ám XD!!
a kérdésre a válasz, persze, hogy megtehetik. a havi bevételedből letiltják a tartozást.
5/32 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy 3 gy-vel írtam gyerek a kezembe te még nem ütötted félre a klaviatúrát?XD
2015. ápr. 24. 15:26
6/32 anonim válasza:
Én úgy tudom, családi pótlékból nem vonhatnak semmilyen tartozást, kivéve ha jogosulatlanul vetted igénybe.
7/32 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy van-e bármiféle tartozásod?!
8/32 anonim válasza:
Nyilván azért vonják mert van...
10/32 A kérdező kommentje:
Már elnézést kértem a helyesírási hibáért köszönöm a segítségeteket igen van tartozásom 414.000ft.Kérlek benneteket ne ragozzuk tovább a gy helytelen használatát.Előre is köszönöm.
2015. ápr. 24. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!