Egyedülálló szülők számára mi jár?
Szerintem is 25-30ezer a reális gyerektartás, ennél többre ne nagyon számíts.
Ha jól értelmezem, akkor még terhes vagy.
A terhesség alatt nem jár semmi neked, tehát dolgozz, ameddig csak tudsz.
A gyerektartás nem rögtön a baba születése után kapod, csak ha az apa elismeri a gyermeket a magáénak.
Ha nem, akkor kicsit hosszadalmasabb, hiszen bizonyítanod kell az apaságát.
Ha nem számíthatsz másra, akkor minél előbb vissza kell állnod a munkába. A családod? Megtakarított pénz?
Szerintem nem reális az 50ezer egy gyerekre. Max ha ennél sokkal több lenne a keresete. 20% körül szoktak megállapítani, szóval max 30ezerre számíts. És valóban nem kapod majd egyből, végig kell hozzá járni a bírsági procedúrát. Ha elismeri az apaságot, akkor kicsit könnyebb dolgod lesz, ha nem ismeri el magától, akkor azt szintén bírósági úton tudod majd intézni.
Dolgozol? gyedet fogsz kapni?
írd be a googlebe, hogy "Eprecske22 nevű felhasználó kérdése", kiadja mindet.
épp tegnap írta, hogy apa nagyon fog örülni a gyereknek! hát, ezek szerint nem jött be.
kérdező, jól kitervelted. látod milyen jó lett volna, hogy nem büdös a munka...
50.000.- nem reális, mivel egy baba nem kerül havi 100.000.-be. ami költesz rá, annak a fele a reális. ráadásul majd 7 hónap múlva mehetsz a bíróságra, első körben az apaság miatt.
szuper kilátások, de engem mondjuk érdekelne, hogy addig miből fogod nevelni ezt a csöppséget, miből veszel majd meg neki mindent?
Mégis ki a rák vagy te, hogy így kérdőre vonsz? Mi közöd van hozzá, higy miből nevelen? Ez már most látszik h szegény gyerekeidnek pont annyi esze lesz mint neked... sajnálom őket...
Egyébként vállalom a babát, mert meg tudom oldani és nagyon várom már, hogy megszülessen mégha nem is volt tervezve.
Mondjuk a kérdésre kéne válaszolni ès nem baromságokat benyögni.
16 vagyok. én az vagyok basszus aki próbált neked segíteni, hogy kaphass majd gyedet, megmondtam mit csinálhatnál, hogy ne segélyen tengődj, de felmondtál :D
mivel gyesre és csp-re leszel csak jogosult (amitől még az adókedvezményem is több...) ezért sajnállak és sajnálom a gyerekedet! de ígérem több kérdésedre nem válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!