A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?
"A csaladi adokedvezmenynek is ugy orulunk mint majom a farkànak kozben meg egy hazaspar bevetelenek jofirman 50 % àt elviszi.."
Ezt kifejtenéd?
Amúgy családi PÓTLÉKOT írtam, nem családi ADÓKEDVEZMÉNYT.
Igen vannak megoldasok 79 csak epp a csokon agyaltam.
80 most pont olysn helyzetben vagyok amit felvetettel.tortent valami.fel kéne àllni.az lazàn megy. Csak elore is szeretnék haladni ehhez keresek lehetosegeket lehetoleg itthon.
"Csak jelezném hogy mindrnkinek bankba megy a penze a bank hasznalja"
Csak jelezném, hogy nem. Férjem pl kézbe kap fizetést. Én használom a bank szolgáltatását. Ami az én döntésem, és azért fizetek a banknak, hogy megkönnyítse ezzel az életem! Tehát nem a bank használj a pénzem, hanem ÉN!!!
A csok-ról annyit, hogy a 10 milliót csak úgy kapod meg "ajándékba", ha már megvan a 3 gyerek. Ha csak megígéred, akkor ugyanúgy hitelként tekintenek rá, tehát kell önerő, és hitelképesnek kell lenned.
Az egy gyerekre az 500 ezret sem adják könnyen. Mi épp átépítjük a házat, és bár bővülünk, de nem lesz + szoba. Így a meglévő 1 gyerekre sem tudjuk kihasználni a csokot.
"O nem egy csoro eletkeptelen vagyok. Ez csak atmeneti."
Ha nem lennél csóró, akkor nem lenne rezsitartozásod... De az vagy. Aki az alapvető létfenntartáshoz szükséges költségeket sem tudja kifizetni, az "életképtelen". És az átmeneti tartozás 1-2 hónapot jelentene. Ahhoz nem kellene csok, mert azt még a szolgáltatóval is meg tudnád beszélni, hogy részletekben törlesztesz...
Ha a megélhetésedet nem tudod finanszírozni, akkor ne akarj több gyereket, és ne akarj csokot, mert azzal is csak eladósítanád magad...
2005 óta nem emelték a családi pótlékot...
Jaj,istenem! Miért hiszik azt az emberek,hogy csak mert hangosabban vagy többet beszélnek,akkor máris igazuk van???
Jézusom... adókkal és járulékokkal összehasonlítani a csp-t... na, ez a szint, ahol én feladom. Nem lehet mindenkit megmenteni.
Szerintem dolgozz feketén, akkor nem lopnak majd tőled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!