A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?
De azt ugye ki tudod számolni, hogy ha plusz két gyereket bevállalsz, akkor annak a felnevelése összességében több, mint a kapott 10 millió, tehát a végeredmény nem pozitív lesz.
Egyébként ha Te magad mondod, hogy nem értesz hozzá, akkor miért szólsz be mindenkinek, aki kicsit is tájékozottabb a témában?
Te vagy baromi fárasztó.
Miért követelőzöl az állam közös pénzéből, amikor a rezsit nem vagy képes kifizetni???
61 koszi az eszrevételed.
Nem en szolok itt be en csak vedekezem..mert nem is tudom hol van a valaszokban lehetoseg igy ranezesre..
Azt a leborult hét meg a nyolcát!
Hogy jön a banki szolgáltatásért, bank által levont díj az állam által adott otthonteremtesi támogatáshoz? Fogalmad sincs semmiről, de neked kell a pénz bármi áron. A
Nem, ez nem védekezés. Te dühös vagy azokra, akik nem mondják azt, hogy peeerszeee, tuti megkapod így és így.
Ha én bemegyek a boltba pénz nélkül, hogy márpedig nekem kell egy kenyér, akkor leshetek én akármilyen pozitívan, nem lesz kenyerem. Ez ennyire egyszerű. Vannak lehetőségeim persze, de a szabály akkor is az, hogy fizetni kell a kenyérért, és ha valaki ezt meg meri mondani nekem, az nem szemét és lehúzó, csupán ismerteti velem a szabályt. Ez ennyi, és nem több.
"Hu meg ki is irta ezt az ingyen penz dolgot? Csak jelezném hogy mindrnkinek bankba megy a penze a bank hasznalja es ahelyett h fizetne erte még ő von le...szoval hagyjuk mâr az allamtol jon e felénk ingyen pénz vagy forditva...szamos peldat sorolhatnék.."
Mi van? Ennek semmi értelme. Ne keverjük már a banki szolgáltatásokat az állami vissza nem térítendő támogatással. Semmi közük egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!