A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?
Gépírásra gondolsz hozzáértés alatt? :D
Mert a rövid i és a hosszú í tök más helyen van, eleve más kézzel nyúlunk hozzá. A nagybetűs kombinációt nem is tanultad? :D
nem olvastam végig a válaszokat, mert a kérdező 5. kommentje után lezsibbadt az agyam, úgyhogy bocsi ha valaki már kérdezte.
Kérdező ha megkérdezhetem hol dolgozol jelenleg? és a férjed? Meg miért van tartozásod, ha mint írtad semmi erőfeszítésedbe nem kerülne havi 500 ezret keresni? Itt valami nagyon nem tiszta nekem.
Huh.... én annyira jót nevetek... :D Most raktam le a gyerekeket aludni, felüdülés ilyen embert olvasni... :D
Kedves kérdező, azt írtad, te mindent elővarázsolsz, varázsold már meg a google-t és nézz utána magad ha már arra nem veszed a fáradtságot hogy bemenj egy bankba és megkérdezd a feltételeket, lehetőségeket.
Kár tőlünk várnod a választ, mindenki csak félig meddig tudja a feltételeket, ha komolyan gondolod a csok igénybe vételét, miért tőlünk kérdezősködsz?
Egyébként tényleg összevisszaság az egész... Egyrészt annyival nem tiszteled meg az embereket, hogy normálisan írj, ez már sokat elárul rólad. Aztán, tartozásod van, állítod hogy akármikor kifizeted, akkor miért nem fizeted ki? Csodálkoznék ha adnának csok-ot úgy hogy tartozásod van. Akinek tartozása van (tehát nincs tartalék pénze, mert egyébként akkor nem lenne tartozása) az hogy akar házat venni? A csok 10 millája (3 gyerek esetén, ami neked nincs) semmire nem elég, ahhoz még nyugodtan csapj hozzá 10 milla hitelt is és akkor még be sem rendezted a lakást-házat.
Szóval összevissza beszélsz, nem lehet érteni, de tegyük fel hogy nem is kell az orrunkra kötnöd hogy miért is vagy ilyen olyan helyzetben. Amíg itt írogatsz, már kétszer megfordulhattál volna egy pénzintézetből és akkor nem kellene itt magyarázkodnod.
Egyébként ne csodálkozz ha ezzel a szellemi szinttel elzavarnak a bankból... :D
Szerintem hagyjuk már békén a kérdezőt. Mindegy hogy mire és miért szeretne CSOK-ra igényt tartani, szerintem ez az ő dolga.
Kérdező menj be egy Bankba érdeklődni a feltételekről, ők majd elmondják. De ha előtte is tudakolódni szeretnél a CSOK-ról itt egy link.:
Te is leírtad ugyanazt a hülyeséget többször...
Ha értelmesen teszed fel a kérdésed, nem kavarsz itt össze-vissza feleslegesen, lehet más választ kaptál volna. Na mindegy, bemész egy bankba, és ott majd elmagyaráznak mindent. Csak lehetőleg értelmesebben tedd fel a kérdéseidet, mint ahogy itt tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!