A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?
De miert ertetlenek vannak itt.irtam hogy ez atmeneti es nem egy csorot kell elkepzelni.
Semeddig nem tart torlesztenem.
Csak szeretnék képben lenni
Figyu,fegyvetlennel nem vívok szellemi párbaharcot!
Bemész a bankba,mondod,hogy :csókolom,a 10 millióért jöttem,mert jogosult vagyok rá! És már a tiéd is!
Sok sikert az életben!
Nevelőszülőség nem elég, egyedülállóként pedig nem vállalhatsz előre gyereket. Mit kell tehát tenned? Találsz egy férjet, aki szintén akar még két gyereket és szerzel önerőt. Mivel a csokot utólag folyósítják, így önerő nélkül nagyon nehéz lesz. Mivel az ingatlanfejlesztők most mazsolázhatnak a vevők közül, ezért azoknak adják el a lakást, aki tud előre fizetni valamennyit. Építkezni pedig nem lehet önerő nélkül a szakaszos, utólagos folyósítás miatt és mert telek is kell.
Egy bankos
31 na ezen is fennakadas van.
Nem, nem kell melle feltetlen hitel.
Annak is vannak feltetelei amik etdekelnenek de lassan hihetetlen hogy pont gyk-s vett fel csokot hitel onero nelkul, elnézve hogy milyen segitokeptelebek jarnak ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!