Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A Csokrol helyileg hol kell...

A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?

Figyelt kérdés
Hova menjek ezügyben?kormànyhivatal polgarmesteri hivatal v egy otp bank pl?vagy?ahol elmagyaràznak mindent
2016. márc. 4. 06:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 A kérdező kommentje:
88 szerinted mibol fizetik a csp-t...
2016. márc. 4. 10:31
 92/121 anonim ***** válasza:
71%

Hol írtam bármit is arról, hogy mit miből fizetnek?

Könyvelő vagyok, köszi, ismerem a fogalmakat.

Azt írtam csupán, hogy egyiket a másikhoz HASONLÍTANI butaság... ezt azt jelenti, hogy másból fizetnék? Bocsánat, nem tudtam, hogy ez a szint.

2016. márc. 4. 10:33
 93/121 A kérdező kommentje:
90 elbagatellizalhazoan emelik hogy ne mondhasduk azt higy nem emrltek kozben meg az elozo evekhez merten kevesebbet er ma az emelt csp mint anno a nem emelt magyaran meg minuszos is az osszeg ez csak papiron emelés szoval nem az!
2016. márc. 4. 10:33
 94/121 A kérdező kommentje:

92 adokat vonnak le hogy elosszak. Tobb adot vonnak le mint amennyit visdzaadnak csp miegyeb formajaban. Ezert az isszehadonlitas.

En sem sertegetlek mar bocs

2016. márc. 4. 10:35
 95/121 anonim ***** válasza:
100%

Most azt tegyük félre, hogy itt mi mennyit ér, és mit vonnak, mit adnak, stb.

Amikor gyereket vállaltál, akkor sem volt másként. Aki ebbe az országba gyereket szül, tudja, hogy mit vállal. Most miért vagy ezen megsértődve? Mit vártál? HOgy felnevelik helyetted? Finanszírozzák? Ide szülted, ismerve a feltételeket, Te döntöttél így.

Igen, most van a CSOK, bizonyos feltételek mellett meg lehet kapni. Te nem vagy ebben a halmazban, ezért meg vagy sértődve.

Én meg nem utazhatok ingyen, másik igen. Milyen köcsög a világ.

2016. márc. 4. 10:36
 96/121 A kérdező kommentje:

93 elirasok miatt lehet nem ertheto de pelda

Anno 12 ezer tobbet ért,mint ma 12500 most csak irtam egy osszeget,magyarán a csp minuszvan van hiaba tűnik emelt osszegnek

2016. márc. 4. 10:38
 97/121 A kérdező kommentje:

95 hova elkanyarodsz.

Jelenleg azt vartam hogy a csok utvesztőiben eligazit valaki.erre azt magyarázzàk hogy bem felvehető.

2016. márc. 4. 10:39
 98/121 anonim ***** válasza:
100%
Jézus.. hát mert számodra NEM felvehető. Talán ezért, nem? De jó, ezt akarod hallani, tuti felveheted, menj be a bankba, és intézd el.
2016. márc. 4. 10:41
 99/121 anonim ***** válasza:
100%

"Egy gyerekre meg adnak kb 500 ezret..ki vesz ebből hâzat?talàn ügyvédi dijakra ha elég lenne."

igen...nekünk ez az egyébként 600.000 elég az ingatlanos és az ügyvéd kifizetésére...és adják. ingyen adják. a kisujjukat nyújtják neked, és a karjuk kell.

2016. márc. 4. 10:48
 100/121 anonim ***** válasza:
100%

Nah az ilyen közgazdászoktól mentsen meg az ég. Fél milliós fizetéssel rezsitartozást halmoz fel. Ért mindenhez, de a csok legalapvetőbb pontjainak sem tud utána nézni.

És még egyszer megkérdezem. Mi köze van egy magánvállalat (bank) által a saját szolgáltatásaiért levont díjaknak az állami elosztó rendszerhez?

2016. márc. 4. 10:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!