A Csokrol helyileg hol kell érdeklodni és rezsitartozásra is felvehető?
Hol írtam bármit is arról, hogy mit miből fizetnek?
Könyvelő vagyok, köszi, ismerem a fogalmakat.
Azt írtam csupán, hogy egyiket a másikhoz HASONLÍTANI butaság... ezt azt jelenti, hogy másból fizetnék? Bocsánat, nem tudtam, hogy ez a szint.
92 adokat vonnak le hogy elosszak. Tobb adot vonnak le mint amennyit visdzaadnak csp miegyeb formajaban. Ezert az isszehadonlitas.
En sem sertegetlek mar bocs
Most azt tegyük félre, hogy itt mi mennyit ér, és mit vonnak, mit adnak, stb.
Amikor gyereket vállaltál, akkor sem volt másként. Aki ebbe az országba gyereket szül, tudja, hogy mit vállal. Most miért vagy ezen megsértődve? Mit vártál? HOgy felnevelik helyetted? Finanszírozzák? Ide szülted, ismerve a feltételeket, Te döntöttél így.
Igen, most van a CSOK, bizonyos feltételek mellett meg lehet kapni. Te nem vagy ebben a halmazban, ezért meg vagy sértődve.
Én meg nem utazhatok ingyen, másik igen. Milyen köcsög a világ.
93 elirasok miatt lehet nem ertheto de pelda
Anno 12 ezer tobbet ért,mint ma 12500 most csak irtam egy osszeget,magyarán a csp minuszvan van hiaba tűnik emelt osszegnek
95 hova elkanyarodsz.
Jelenleg azt vartam hogy a csok utvesztőiben eligazit valaki.erre azt magyarázzàk hogy bem felvehető.
"Egy gyerekre meg adnak kb 500 ezret..ki vesz ebből hâzat?talàn ügyvédi dijakra ha elég lenne."
igen...nekünk ez az egyébként 600.000 elég az ingatlanos és az ügyvéd kifizetésére...és adják. ingyen adják. a kisujjukat nyújtják neked, és a karjuk kell.
Nah az ilyen közgazdászoktól mentsen meg az ég. Fél milliós fizetéssel rezsitartozást halmoz fel. Ért mindenhez, de a csok legalapvetőbb pontjainak sem tud utána nézni.
És még egyszer megkérdezem. Mi köze van egy magánvállalat (bank) által a saját szolgáltatásaiért levont díjaknak az állami elosztó rendszerhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!