Milyen ellátásra számíthatok ha a gyesbe szülök? Jár a tgyás ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Marciusban lesz 2 éves a lányom,tervezzük a következő babát.A kérdésem az lenne ha addig sikerülne a teherbeesés,én bejelentem majd a munkáltatómnak hogy nem megyek vissza március után dolgozni,es gyesre jövök,a munkáltatom elküld mert ugye gyes alatt nem vagyok védett,milyen ellátást kapok a születendő gyermek után?Jar majd a tgyás,gyed?2015. nov. 13. 23:27
11/11 anonim válasza:
Mi nem érthető? Amíg tart a fizetés nélküli szabadságod, tök mindegy, hogy gyedet vagy gyest kapsz, addig védve vagy. De ha megszakítod a fizu nélküli szabit, mert pl. visszamész dolgozni gyed/gyes mellett, akkor már kirúghatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!