Külön kassza-közös kassza. Gyes-gyed alatt, hogy lehet ezt megoldani?
A férj fizetése 180e ft.
A feleség jelenlegi pénzbevétele 58e ft.
Ilyen esetben, hogy működhet a külön kassza? Vagy sehogy sem kivitelezhető?
ez sehogy.
utolsó pelenkát is elfelezitek.
szerintem ha már egy kapcsolat ott tart, hogy gyerek lesz, akkor ez nem megy. pelenkát felezni? meg gyerek kaját? meg ruháit?
írtok mindent?
hétfő: 10pelus, 20popsitörlő...
röhej
Én így nem tudnék élni.
Nem tehetsz róla, hogy most kevesebbet kapsz.
A gyereket közösen vállaltátok. Így nem kéne ezért, hogy hátrány érjen téged.
százalékosan
ha ő 50%-ot ad a közösbe, akkor te is annyit adj
Amennyiben csak a nő vállal egyedül gyereket,akkor működhet.
Ha viszont közös döntés,úgy illenék,h a pasi is kivegye a részét,mert a gyes/gyed alatt természetesen a nőnek lesz kevesebb a jövedelme.
Egyébként nem tudom elképzelni,h azzal az emberrel,akivel gyereket vállalok, fillérba.szóskodjak!
Amennyiben a felek nagyságrendileg eltérő fizetéssel rendelkeznek,
nem osztják meg a GYeD/GYES idejét és később a GYÁP-ot,
ill. ha nem dolgoznak ki vmilyen kompenzációs rendszert, akkor csak igazságtalanul működhet.
Kö
Mi külön kasszán vagyunk és voltunk is.Férjem 180e én 100e gyed.Mi úgy csináltuk hogy az ő fizujából fizettük csekket hitelt.Én az enyémből bevásároltam és megvettem a gyereknek ami kell.Pénzen még sose veszekedtünk és bármikor vehet ki bárki a másik pénztárcájából pénzt persze a férjem szokta az enyémből mert én mindig váltok aprót kávéra....
Szerintem működhet.Ja és annyi ha vmi miatt elfogyott kértem tőle vagy vettem ki a dugipénzből ő meg visszarakta oda.De mindig szóltam.
Most hogy dolgozok és gyedet is kapok én kapok többet de ebből sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!