Gasztromanko kérdése:
Munka gyed után?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha van HR-es köztetek, megköszönném, ha segítene. Az egyik kérdésem: a tgyás/gyed alatt felhalmozott szabadságot (2013. szeptemberben kezdtem a tgyást)tényleg feltétlenül egyben, a munkába való visszatérésem első napjától kell kivenni? A másik kérdésem, hogy a távolsági tömegközlekedési bérlet költségét a munkahelyemig akkor is köteles fizetni a munkáltató, ha szabadságon vagyok a hónap nagy részében? Köszööm szépen
2015. aug. 17. 12:19
1/2 anonim válasza:
A szabis kérdésre nem tudok válaszolni, azt a munkáltatóval beszéld meg, viszont a közlekedést csak azokon a napokon térítik amikor dolgozol, tehát nem vagy szabin.
2/2 anonim válasza:
Szabiból annyit kell letöltened ami az előző év(ek)ből bent marad plussz az ideiből annyit amit eddig időarányosan ki kellett volna venned. pl ha 25 nap szabi jár/alap+kor szerinti/ osztva 12vel szorozva annyival amelyik hónapban mész vissza 25/12
én pl 23/12x8=15 Tehát 15 napot kell nekem + előző évi 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!