1/5 anonim válasza:
A gyerek egy éves kora után lehet dolgozni gyed mellett.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy nem, csak két éves kora után mikor már a gyest kapod.
3/5 anonim válasza:
2-es! Régen így volt, de tavaly életbe lépett a gyed extra, aminek az egyik fő pillére pontosan az, hogy a gyerek egy éves kora után lehet dolgozni a gyed mellett, így kap az anyuka (apuka)gyedet és munkabért is. Pont ezzel akarják az anyukákat visszaterelni a munka világába
1-es voltam
4/5 anonim válasza:
Kislányom októberben múlt kettő, augusztus közepétől dolgozom. Arra a két hónapra (2 éves koráig) járt a GYED, most pedig a GYES-t kapom a fizetésem mellé.
Tehát a válasz:Igen, a gyerek 1 éves korától lehet dolgozni úgy, hogy a GYED-et is kapod mellé.
5/5 emmatibi válasza:
Sziasztok! az én lányom 2013 májusában született, gondoltam 2 éves koráig kiveszem a szabadságomat, utána visszamegyek dolgozni, és amig szabin vagyok kapom a fizumat és a Gyedet is. De a számlámra csak a szokásos összeg érkezett meg, ami sajnos nem tudom, hogy a fizetésem, vagy a gyed, mert kb egyforma mértékű lehet, sajnos sms értesitőt nem kapok a számlaforgalmamról, mert telefonszámot váltottam. A mai napig vártam, hogy megérkezzen a számlámra a dupla ellátás, amit a munkáltatómmal is megbeszéltem, irásban is igényeltem a gyed melletti szabadság kivételét, akkor most mi lehet? Mégsem vagyok rá jogosult csak nem szóltak róla, vagy jövő héten kapom meg? Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!