Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ez reális? TGYÁS után GYED...

Ez reális? TGYÁS után GYED sokkal kevesebb?

Figyelt kérdés

Eddig TGYÁS-on voltam, 90.000Ft körül kaptam minden hónapban. Június 23-án járt le, s a bérszámfejtőnk korábban azt mondta, csak 7000-8000Ft-al lesz kevesebb a GYED mint a TGYÁS volt. Most megkaptam az SMS-t a banktól, hogy 57.000Ft ment a számlámra.

Alapból kevésnek tűnik az eddigihez képest, de mivel júniusban járt le a TGYÁS, ebben a hónapban még akkor is hasonló összegét kellett volna kapnom hisz 23-ig TGYÁS-t számoltak, s csak a fennmaradó napokra a GYED-et. Most akkor mi lehet a helyzet? Elronthatták a bérszámfejtést szerintetek?

Köszi a válaszokat

2015. júl. 9. 18:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nos egy "ideiglenes" választ már kaptam is. Azért mondom hogy ideiglenes mert a lényeg még nem derült ki. Viszont az ügyintéző átnézte és elmondta hogy ez a bizonyos bérkorrekció valóban nem lett utalva, de mivel ő csak a tb ügyintéző ez a korrekció pedig nem tb jellegű, így a korrekció más kollégához tartozik, s szól neki hogy nézze át meddig jár ez az alapbér korrekció és most miért nem kaptam.

Kíváncsi leszek mikor lesz belőle valami :(

2015. júl. 13. 09:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Ezt kíváncsian várom én is.
2015. júl. 14. 16:42
 23/25 anonim ***** válasza:
Erdekes...
2015. júl. 14. 18:10
 24/25 A kérdező kommentje:
Tegnap délután kaptam a várt hívást. A nagyfönökasszony személyesen hívott fel, hogy elmondja nagy fejetlenség után átnézték a dolgokat, s fogalma sincs mi ez, s miért kaptam, vagy hogy egyáltalán ki rendelte hozzá a béremhez, de hivatalosan nem jár semmilyen bérkorrekció. Valamilyen adminisztrációs hibának vették a dolgot. A rossz hír számomra az, hogy ezentúl kevesebbet kapok,(azt amit most kaptam) a jó hír, hogy azt mondta mivel az ő hibájuk, így nekem semmiképpen sem kell visszafizetni az egy éven át kiutalt plusz összeget. Meg elnézést kért az egészért, bár szerintem ha nem járt, akkor én még jól is jártam vele, hisz kb dupla fizetést kaptam egy éven át.
2015. júl. 15. 08:06
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat.
2015. júl. 15. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!