Ez reális? TGYÁS után GYED sokkal kevesebb?
Eddig TGYÁS-on voltam, 90.000Ft körül kaptam minden hónapban. Június 23-án járt le, s a bérszámfejtőnk korábban azt mondta, csak 7000-8000Ft-al lesz kevesebb a GYED mint a TGYÁS volt. Most megkaptam az SMS-t a banktól, hogy 57.000Ft ment a számlámra.
Alapból kevésnek tűnik az eddigihez képest, de mivel júniusban járt le a TGYÁS, ebben a hónapban még akkor is hasonló összegét kellett volna kapnom hisz 23-ig TGYÁS-t számoltak, s csak a fennmaradó napokra a GYED-et. Most akkor mi lehet a helyzet? Elronthatták a bérszámfejtést szerintetek?
Köszi a válaszokat
Nos egy "ideiglenes" választ már kaptam is. Azért mondom hogy ideiglenes mert a lényeg még nem derült ki. Viszont az ügyintéző átnézte és elmondta hogy ez a bizonyos bérkorrekció valóban nem lett utalva, de mivel ő csak a tb ügyintéző ez a korrekció pedig nem tb jellegű, így a korrekció más kollégához tartozik, s szól neki hogy nézze át meddig jár ez az alapbér korrekció és most miért nem kaptam.
Kíváncsi leszek mikor lesz belőle valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!