Ez reális? TGYÁS után GYED sokkal kevesebb?
Eddig TGYÁS-on voltam, 90.000Ft körül kaptam minden hónapban. Június 23-án járt le, s a bérszámfejtőnk korábban azt mondta, csak 7000-8000Ft-al lesz kevesebb a GYED mint a TGYÁS volt. Most megkaptam az SMS-t a banktól, hogy 57.000Ft ment a számlámra.
Alapból kevésnek tűnik az eddigihez képest, de mivel júniusban járt le a TGYÁS, ebben a hónapban még akkor is hasonló összegét kellett volna kapnom hisz 23-ig TGYÁS-t számoltak, s csak a fennmaradó napokra a GYED-et. Most akkor mi lehet a helyzet? Elronthatták a bérszámfejtést szerintetek?
Köszi a válaszokat
Nos ha beadtad a gyed igényt, akkor tudnod kell mennyi a napi átlagod, így már könnyen ki tudod számolni, hogy mennyit kellett volna kapnod.
Ha gondolod kiszámolom, csak mond meg májusban mennyit kaptál bruttóban ill. kézhez? Családi kedvezményt te kérted?
Köszönöm a válaszaitokat.
GYED igényt már két hónappal korábban beadtam, s a határozatot is megkaptam róla. Szóval biztos megvan nekik. Utolsó havi TGYÁS-om 100.965Ft volt. (Ezt kaptam júniusban, vagyis ez a májusra vonatkozó)
Ez a tört hónapos dolog kicsit megnyugtat, mert nem számítottam ilyen kevésre. Az ügyintézőnk is úgy mondta hogy csak néhánnyal lesz kevesebb, nem 40e-vel, úgyhogy ezt tényleg keveslem.
Hát akkor ez nagyon nem jó, mert a törthavinak is sokkal többnek kellett volna lennie. Csed azt nem írtad bruttó vagy nettó ez a 100.965 én nettónak vettem. Szóval így 74.900 Ft járna a 23 napra és 20 ezer gyed a 7 napra.
Milyen napi összeg van a határozatodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!