Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A TGYÁS-t mennyi idő alatt...

A TGYÁS-t mennyi idő alatt fizetik ki?

Figyelt kérdés

2015. jún. 29. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Hogyhogy mennyi idő alatt fizetik ki? Ez nem egyszeri juttatás. Egyébként most már CSED. A csecsemőgondozási díj lényegében a szülési szabadság idejére jár, amely megkezdhető a szülész-nőgyógyász által megállapított, várható szülési időpont előtti 4 hét bármely napján, de legkésőbb a szülés napján. Időtartama 24 hét, az utolsó napja a szüléstől számított 168. nap.
2015. jún. 29. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Nekem az igénylés után kb. 2 héttel már megjött.

2015. jún. 29. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

2-es

Te nem kevered az egyszeri anyasági támogatással?

2015. jún. 29. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Én május 4-én igényeltem meg, és június 5-én kaptam meg az első CSED-et. Minden hónap 10-ig kell megkapnod, persze az elsőnél meg az egész attól függ mikor igényelted. Az ügyintézési idő 18 nap.

[link]

2015. jún. 29. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha a munkáltató utalja, akkor legkésőbb a bérfizetési napon.
2015. jún. 29. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igen,rosszul kérdeztem,mert az egyszeri támogatásra gondoltam,de mostmár mindkettőre tudom a választ :-)
2015. jún. 30. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem. Én úgy értettem, hogy az első csed-et az igénylés után 2 héttel kaptam meg, azóta meg 7-e körül számlán van.

2. v

2015. jún. 30. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!