Gyeden vagyok, nincs m. viszonyom (határozott volt) akkor is jár a gyed extra, ha külföldre megyek dolgozni?
(Németo)
vagy itthonról kapom a gyedet majd gyest a továbbiakkban, kint meg a munkabéremet?
addig világos, hogy kint jogosult leszek a Csp Különbözetére, de ez a gyed, gyes dolog hogy van?
int úgy tudom Elterngeld van, ha létminimum alatt élnénk, azt most nem tudom mennyi, de szóval lenne 900 eur kettőnkre(én+baba)
van még olyan i, hogy "kinderzuschlag" még nem vagyok ezekkel tisztában.
majd bemegyek az EP-hez ott is van nemzetközi oztály, elvégre náluk kellett igényelnem is, és ők is folyósítják.
egyedül a csp dolog a tiszta nekem.
csak gondoltam lehet egy kérdésből lesz még vagy tíz, jó lett volna előtte tájékozódni.
mert lehet az is, ha már kint jogosul vagyok a családi különbözetre, lehet a gyednek is van kinti megfelelője és annak a különbözetésre is jogosult lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!