Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ki rúghatnak veszélyeztetett...

Ki rúghatnak veszélyeztetett terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Elég ritka és fúra helyzetbe kerültem..mikor a szerződésemet alá írtam (jan.19-én)még nem tudtam,hogy terhes vagyok azonban pár napra rá kiderült,hogy terhes vagyok!Még most is dolgozom de veszélyeztetettnek mondtak előző vetélés miatt és most gyógyszert is kell szednem!A szerződésemben az áll,hogy határozatlan időtartamú munkaviszonyt létesítettem!Az lenne a kérdésem,hogy a 3-hónapot le kell tudnom,hogy ne rúgjanak ki és el tudjak menni táppénz-re?Még most nem tudják bent a munka helyemen,hogy terhes vagyok a doki azt mondta,hogy szerinte 12-hetesig járhatok dolgozni de ezt nekem kell érezni!És még az lenne a kérdésem,hogy egy külsős cég által vagyok a munkahelyemen mikortól tudnak engem állományba helyezni?Mennyi ledolgozott munkaviszonynak kell lenni?
2015. febr. 23. 19:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt az sem véd. De hátha rendesek a főnökök.
2015. márc. 5. 12:39
 42/42 A kérdező kommentje:
Mondtam én neki a próba időt is de olyan meggyőződéssel mondta nekem(Nem tudom mitől ennyire biztos benne)!Úgy vagyok vele én is hogy hátha!!
2015. márc. 5. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!