Ki rúghatnak veszélyeztetett terhesség alatt?
Fáj az igazság...
Akkor elmondom neked hogy az első gyerekemmel csak GYest kaptam pedig nem a lábam lógattam előtte mégis így alakult sajnos,de nem akartam mindenáron úgy GYed.et kapni hogy épp hogy,táppénz,meg kihúzom vhogy..
Azóta dolgozom itthon és kapom a Gyed.et.ennyi
"így alakult sajnos,de nem akartam mindenáron úgy GYed.et kapni hogy épp hogy,táppénz,meg kihúzom vhogy.."
Erre csak azt tudom mondani,hogy micsoda kis állszent vagy biztos pénzel pumpolt az anyuka meg apuka anyós meg após és máris mosolyra állt a képed!gondolom ha ez nem így lett volna igencsak el gondolkoztál volna mit és hogyan kéne csinálni és megragadni a lehetőségeket!Elég szánalmas vagy azt kell hogy írjam :D
Juj, neked tényleg fáj az igazság...
Szóval vegyél vissza az arcodból, mert nem vagy abban a helyzetben, hogy pattogj! :-)
33-as, szerintem meg te vegyél vissza. A Kérdező dolgozott és most is dolgozik. Semmi okod őt bántani, ellenben neked valami komoly problémád lehet az életeddel, mert nagyon megkeseredetten írogatsz itt.
Ha te nem igényeltél gyedet az első gyerekeddel, az a te problémád és persze még buta is voltál, ez részedről inkább önzőség v. nem is tudtad hogy lehet kérni méltányossági alapon v. más egyéb probléma miatt nem kérted, de nem hiszem, hogy valaki olyan hülye lenne, hogy járhat, csak meg kell igényelni és ki tudja mi lesz... Szerintem senki sincs olyan hülye ma Magyarországon, aki nem használja ki a lehetőségeket. Ennyi erővel ne igényelj családi pótlékot sem, mert azért meg egyáltalán nem kell dolgozni, még táppénzre se kell menni érte. Vagy tényleg nem értem, hogy mi bajod van?
Azon meg nem kell csodálkozni, ha valaki külföldre megy manapság dolgozni.
Amúgy igen, nem más pénzével kell kérkedni. Kíváncsi vagyok téged ki tartott el, mikor csak gyesen voltál. Ja, a párod, a szüleid, meg párod szülei és na persze az állam. Te meg otthon ültél kb. 37 ezer forintért, amit állambácsi adott neked és semmit nem kellett tenni érte.
Na, most ez milyen már? Gyesre mertél szülni? Nem tudtad, hogy gyesre nem szülünk? Most akkor mi is sértegessünk téged, mert az első gyereked gyesre szülted?
Nem egy talpraesett ember vagy. Kaphattál volna első gyerekedre gyedet, de nem, mert te nem mész táppénzre (inkább vetélj el, végül is...), mit csináltál felmondtál? Hát, nagyokos vagy, mit ne mondjak?
Kérdező, ne foglalkozz vele, az éjszaka biztos nem kapott meg valamit:D Vagy neki nem jutott eszébe az első gyerekével, hogy mit kell tenni, hogy kaphasson veled is gyedet és most irigy. Erre már nem lehet mit mondani. Szegény nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!