Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Akiknek most járt le a gyed,...

Akiknek most járt le a gyed, és gyest kapnak, hogy tud a család kijönni ennyiből?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 15:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó ha valakitől elvárjuk hogy minket ne szóljon meg nekünk sem szabadna. Ez pedig itt a gyik-on nincs. A fiatal anyák megszólják a 30b felett szülőket, a bölcsis még otthon lévőket meg fordítva. Azt kellene megtanulni sok embernek hogy ha én elvárom, hogy más elfogadjon engem akkor nekem is el kéne őt ehhez.
2014. okt. 23. 16:27
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 21-es.

Nem engem szólt meg, nem nekem válaszolt. Igazad van abban, hogy mindenkinek számít a véleménye, hiszen azért kérdés a kérdés. Az általam említett kérdező viszont kategorikusan kijelentette, hogy aki otthon marad a gyermekével, mert úgy érzi, hogy annak az anyja mellett a helye, az azt leplezi, hogy nincs kedve visszamenni dolgozni.

Ez a kijelentés szerintem bántó.

2014. okt. 23. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyelőre még itthon vagyok, most egyeztetek a munkahelyemmel. Június óta vagyok gyesen. Határeset, éppen kicentizve megvagyunk. 2 és 5 évesek a gyerekek, a nagy magánoviba jár, mert nem vették fel máshová. Val.szeg a kicsi is ide fog menni tavasztól, ígéretet már kaptam, hogy helye lesz. Így a fél fizetésemet az oviba hordjuk majd, de legalább tudom, hogy miért. Én ellennék a kicsivel itthon, de az anyagiakon túl, ő egy olyan gyerek, akinek jó a társaság.
2014. okt. 23. 18:11
 24/27 anonim ***** válasza:
A lányom januárban tölti a kettőt, nagyon szívesen visszamennék dolgozni, ha lenne hova. A cég időközben megszűnt, újra meg csekély esélyem van. Fogalmam sincs, hogyan fogunk kijönni...
2014. okt. 23. 20:26
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
Még 1 évig gyeden vagyok, ha így marad a helyzetünk akkor nem is keresek munkát, itthon maradok amíg a kicsi legalább 5 éves nem lesz. Férjem jól keres, így megtehetjük, hogy anyaságin legyek a 3 gyerekkel.
2014. okt. 23. 21:28
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, nem tudom ki pontozgat le, ezen éli ki magát sajna.

Nekem most jár le, de még nem találtam munkát, pedig keresek, enyhén szólva aggódok hogy mi lesz most.

Nagyon jó lenne ha itthon tudnék maradni a gyerkőccel, most már sokkal jobban lehet vele játszani, kommunikálni mind ezidáig, pont most kell munkába mennem, de muszáj lesz.

Állambá jobban tenné ha lehetővé tenné hogy velük maradhassunk, ahelyett hogy dolgozni küldi az anyákat.

2014. okt. 24. 11:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Plusz még az hogy én 4 órásra mennék eleinte, de levonva az utiköltséget, el is megy a bölcsire.
2014. okt. 24. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!