Mit kaphatok? Buta, negativ, lenéző emberek válaszára nem vagyok kiváncsi!
Milyen támogatást kapok? ( gyes,gyed..stb?)
Hallássérült vagyok és erre is kaphatok vmi támogatást ha babás vagyok?
A szoc pol-t kik igényelhetik meg?
Örökölheti majd a gyermekem a betegségemet? ( a családba egyedül én vagyok csak hallássérült, de hát én nem is örököltem)
Premens gyògyszer kinek vált be? Mennyi idő után jött a baba? ( pozitív véleményeket kérnék)
19es: ful mogotti van es az is marad :)
20as: teljesen egyet ertek veled.
Az sose fogja tudni milyen egyutt elni vele akinek nincs ilyen problemaja. Sose erdekelt a negativ , lenezo emberek velemenye. En nm nekik bizonyitok hanem magamnak.
A szuleim nm arra neveltek h sajnaltassam magam meg h masok. De nm is folytatom tovabb. :)
Sose fog egyezni az emberek velemenye
Nem fogok vitazni!
Kerdesekre koszonom a valaszt!
ha pont fogyatékkal élőkkel dolgozol, akkor láthatod, hogy óriási különbség van halléssérült és hallássérült között. Van akinek társul hozzá kicsi szellemi visszamaradottság, van akinek extra csökkent mértékű és van akinek csak enyhébb. Mi is élhetünk úgyanúgy teljes életet, lehet jó munkánk, lehet diplománk, beszélhetünk nyelveket!!!, férjhez mehetünk és gyereket szülhetünk.
nekm tudom, hogy erre miért kell felhozni a te témádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!