Kaphatok gyakorlat után gyedet?
Figyelt kérdés
Tanulok még,második éve gyakorlatom is van!Idén heti 3 nap 8 órában. A kérdésem az lenne,hogy a gyakorlatom munkaviszonynak számít? Szülés után igényelhetem a gyedet vagy csak a gyest ? A válaszokat előte is köszöszöm! :)#Gyakorlat.gyed
2013. dec. 4. 05:53
2/4 anonim válasza:
munkaviszonynak számít,bele is tartozik a nyugdíjkorhatárba/bár lehet ez már nem él/ viszont csak gyest igényelhetsz
3/4 anonim válasza:
Nem igényelhetsz tgyás és gyedet, mivel gondolom TB járulékot nem fizetsz. Vagy a keresetedből vonnak TB járulékot? Rendesen be vagy jelentve? Ugyanakkor kell 365 biztosított nap is.
Sajnos valószínűleg csak gyest tudsz majd igényelni. Ugyanakkor mi lenne a tgyás és gyed alapja? Van átlagkereseted vagy szerződés szerinti béred? Olyan könnyen nem megy ám!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igazából gondoltam hogy csak gyest kapok,de kiváncsi voltam! :)
2013. dec. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!