Mit kaphatok? Buta, negativ, lenéző emberek válaszára nem vagyok kiváncsi!
Milyen támogatást kapok? ( gyes,gyed..stb?)
Hallássérült vagyok és erre is kaphatok vmi támogatást ha babás vagyok?
A szoc pol-t kik igényelhetik meg?
Örökölheti majd a gyermekem a betegségemet? ( a családba egyedül én vagyok csak hallássérült, de hát én nem is örököltem)
Premens gyògyszer kinek vált be? Mennyi idő után jött a baba? ( pozitív véleményeket kérnék)
Jajj de jo itt vki egybol felre ert.
Miert ne elhetne ugyan olyan eletett.
Tudod nekem vannak hallasserult ismeroseim akik dolgoznak elfogadjak okeket, gyereket nevelnek.
En is normalis eletet elek, am meg eszre sem lehet venni a betegsegemet ,mert normalisan beszelek,normalisan neveltek.
Jah ja annyira a szuleim miatt meg a parom miatt szulnek akkor mar reg lenne gyerek. De szamunkra nm ez volt az elso. Nem reg vettunk hazat vn mindkettonknek munkaja.
Ne itelj!!
De nm fogok magyarazkodni.
Nem akarok veszekedni.
De tenyleg felre ertettel. :(
Erdekel az h egeszseges legyen.
Ha szemelyesen talalkoznal es elbeszelgetnel velem nem azt gondolnad h feloletlen vagyok.
Nem tartanak annak.
Kicsit rosszul fogalmaztam sorry.
kedves kérdező. Nekem segített a Premens, én mindkettő terhességemnél szedtem, és utána rögtön az első hónapban terhes lettem. Nem tudom, hogy emiatt-e, vagy hogy emiatt is esetleg. A szocpol igényléséhez erős feltételek vannak, ezeket nem tudom, utána kell nézni, de úgy tudom, hogy csak gyerekesek igényelhetik.
A hallássérülést csak akkor örökölhetik a gyerekek, ha genetikailag vagy ilyen, de még akkor sem 100%, mert kellenek hozzá a férj génjei. Tehát ez az hallássérültség öröklődése picit összetettebb dolog.
az én családomban is én vagyok az egyedüli hallássérült, és a két gyermekem sem örökölte (eddig). De én úgy gondolom, hogy nem is fogják, mert szerintem (ezt idézőjelben írom), nálam nem genetikai okai vannak, hanem idegi ok, tehát koraszülöttség és még egy ok, amit ide most nem írok ki, (ha érdekel, privátba leírom) :)
na ideült az ölembe a nagyobbik gyerek, úgyhogy most megyek is.
26 eves vagyok, hallokeszuleket hordok 11 eves korom ota. Jobb oldali 65db a bal oldali pedig 40db . A doki regen megmondta h igy szulettem es sajnos megmuteni sem lehet.
A parom nm hallasserult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!