Mit csináljak? Nagyon pörgős a munkám, de a főnököm tuti nem fogja tolerálni, ha elmegyek táppénzre. A Gyed alatt neki fizetnie kell utánam valamit?
Még csak 15 hetes kismama vagyok, de tudom, hogy nem fogom bírni ezt a munkát csinálni, ha nagyobb lesz a pocim. Nagyon pörgős, rohangálni kell, pakolni, hajolgatni. Nagyon fárasztó!
Nem tudják még, hogy várandós vagyok, jövő héten szeretném bejelenteni. Nem tudom, h meddig bírom csinálni ezt a munkát, de nagyon el vagyok kenődve, mert attól tartok, h legkésőbb 6 hós terhesen el kéne jönnöm táppénzre, amitől a főnököm tuti lesokkolódna. Másrészről, a gyedem szempontjából sem lenne a legideálisabb.
Úgy tudom, hogy a táppénz 1 harmadát a munkaadónak kell fizetnie.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás. Szeretném minden szempontból a legjobb döntést meghozni, és minezek mellett szeretnék úgy beájrni addig is a munkahelymre, h ne utálkozzanak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!