Mikor fogják emelni végre ezt a potom összegü gyest?
Nem verem az asztalt csak szomoru hogy ilyen kevés összegből kell megoldani a dolgokat ,de igen van munkahelyem csak nem tduom hogy fogok visszamenni mivel csak 12 órában engednek vissze és én 8 szeretnék dolgozni ,mivel akkor fog a kissebbikem oviba menni a nagy meg iskolát és érdekesen fogom megoldani a napi ellátásukat ha 2 napig reggel 7 este 8 ig nem látnak
Mert még ugyan a lánykánk 12 hós de hamar megy az idő
Ja és ha vissza megy dolgozni anyuka, akkor meg jönnek a nagyon okosak hogy hogy tehetett ilyet, hogy egy ilyen pici gyerek mellett visszamegy, nagyon korai ez még stb. stb.
Tudom, mert pont ebbe vagyok most benne. (visszamentem már dolgozni)
Egyébként tényleg nevetséges a gyes összege.
Mivel választások lesznek, most biztos ígérgetni fogják hogy emelik. De nem hiszem, hogy meg is teszik, bárki nyer is jövőre.
Mások okosságait meg le kell szarni. Senkinek semmi köze hozzá, hogy a 2 éves (nem 2 hónapos) gyerekem bölcsibe adom.
A gyes nem arra van, hogy a család megéljen belőle.
Kedves 5 válaszoló végre egy NORMÁLIS EMBER aki megért és nem leugat !!!
Köszönöm a megértésedet főleg ha te is ebben a cipőben jársz
8-as, valóban nem arra való hogy abból egy egész család megéljen, de én ennek ellenére fenntartom azt hogy igenis nevetséges összeg!
Az élelmiszer árak ott tartanak mint Németországban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!